Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sol en üstten tekrar sag en alta iniyorum. Mithril arayışım bıkmadan usanmadan devam ediyor. Bu arada 8-9 tane cok buyuk guild ve köye rastladım. 10 larcada yerleşim kurulmuş. En zor yanı siste ilerlemek. sanırım bir 2 saat daha kosucam.
Mesaj tarihi:
ulan eve geldik oyuna gırecez server is down sokim boyle ise.

biz hype yapmıyoruz, oyunu oynuyoruz bı araya gelip bu topicte. 30 lira icin 6 yasında bebeler gibi amma agladın ha.

akirafes bi yerler belirlede kuralım koyu abi.
Mesaj tarihi:
Başka argüman olmayınca ağladın diye tekrarlayın ancak. Oyunda content yok diyorum cevabınız varsa verin. Burada oyun oynuyoruz beğenmeyen oynamasın diyenlerin yarısıda kesin Zaman'ında Ko oynayanlarla dalga geçmiştir.
Mesaj tarihi:
oyun çöp abi , 10 yıl daha betada kalır

para sömürmek icin mükemmel bi yontem , tabi 2 haftalık ugrasın 1 günde gidicegi toplasan koca serverda 5 kisinin oynıycagı bi oyunda zaman harcamak sizin seciminiz

bu sekilde steame her yıl tonla oyun geliyor, ilgiyi cekip parayı topladıktan sonra oyuna minor update ler dısında oyuncuları zerre kadar etkilemeyen yeniliklerle gecisitiriyorlar

acıkcası harcadıgım paraya üzülüyorum 5 euro felanda olsa

oynamayın , üzülürsünüz
Mesaj tarihi:

Saat 11.30 civarı sonunda bize uygun alanı bulabildik şimdilik. Ayrıca ghostlanmamak için klanın yerini sadece discorttan söylüyoruz. Katılmak istiyorsanız discorta katılıp bizle konuşabilirsiniz.

Mesaj tarihi:
harita nasıl bi ss alıp atsanıza genişliği büyüklüğü nasıl olmuş görelim

bi de ne gibi özellikler gelmiş böle dikkatinizi çeken şeyler ne yazsanıza merak ettim. pvp, pve ve oyunun mekaniklerinde bir değişiklik var mı? böle yaratıklarla combatta bir düzelme var mı
  • Yeni Oluştur...