Harir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Server is down diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ben hala serverdayım. ama 20 dakka sonra 1 saatlik bakıma girecek yazdı. lag sorunu var az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sol en üstten tekrar sag en alta iniyorum. Mithril arayışım bıkmadan usanmadan devam ediyor. Bu arada 8-9 tane cok buyuk guild ve köye rastladım. 10 larcada yerleşim kurulmuş. En zor yanı siste ilerlemek. sanırım bir 2 saat daha kosucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 ulan eve geldik oyuna gırecez server is down sokim boyle ise. biz hype yapmıyoruz, oyunu oynuyoruz bı araya gelip bu topicte. 30 lira icin 6 yasında bebeler gibi amma agladın ha. akirafes bi yerler belirlede kuralım koyu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yükleniyor oyun ama serverlar mı gitti şimdi de : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 acık serverlar girdim, 5582, 13661 deyım nereye gelim akirafes? discord'da toplanalım hadi; https://discord.gg/0cWRx5RJNkCqclij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Başka argüman olmayınca ağladın diye tekrarlayın ancak. Oyunda content yok diyorum cevabınız varsa verin. Burada oyun oynuyoruz beğenmeyen oynamasın diyenlerin yarısıda kesin Zaman'ında Ko oynayanlarla dalga geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 sen ko mu oynadın sdsdsdsfsf. şimdi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Ben KO oynamadım sadece örnek veriyorum. Ayrıca beni haklı çıkardığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 acıldı server yıne, 5557, 13510da basladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yakın olanlar ıcın biz surada bulusuyoruz, sonra ne yapacagımıza karar verecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 oyun çöp abi , 10 yıl daha betada kalır para sömürmek icin mükemmel bi yontem , tabi 2 haftalık ugrasın 1 günde gidicegi toplasan koca serverda 5 kisinin oynıycagı bi oyunda zaman harcamak sizin seciminiz bu sekilde steame her yıl tonla oyun geliyor, ilgiyi cekip parayı topladıktan sonra oyuna minor update ler dısında oyuncuları zerre kadar etkilemeyen yeniliklerle gecisitiriyorlar acıkcası harcadıgım paraya üzülüyorum 5 euro felanda olsa oynamayın , üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 güncellemek yerine alıntılamısım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Çaz çift ayak girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Baya bir zevk alıyoruz. Mesela buluşmaya çalışıyoruz. her yer sis. Körebe oynuyoruz. Çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi nolursa olsun iste, beraber gecirdigimiz eglendigimiz vakite sayiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 miyaw nerdesin cok güzel kamp kuruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 korax gelsene hadi yeri bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Saat 11.30 civarı sonunda bize uygun alanı bulabildik şimdilik. Ayrıca ghostlanmamak için klanın yerini sadece discorttan söylüyoruz. Katılmak istiyorsanız discorta katılıp bizle konuşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 giremedim ya hatun kitledi sdfhfg koordinat atin özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Bana da atsanıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 http://3.1m.yt/31y2DoB.jpg HYPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 is real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 harita nasıl bi ss alıp atsanıza genişliği büyüklüğü nasıl olmuş görelim bi de ne gibi özellikler gelmiş böle dikkatinizi çeken şeyler ne yazsanıza merak ettim. pvp, pve ve oyunun mekaniklerinde bir değişiklik var mı? böle yaratıklarla combatta bir düzelme var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Acayip birsey olmus mortis anlatilmaz yasanir :D gel sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar