BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Alış verişin devamı gelmesin diye kapatıyorlar. Kart bilgileri çalınınca çalan adamlar küçük ve orta miktarda birden fazla alış veriş yapıyorlar ki limiti verimli şekilde kullanabilsinler. Benim kart bilgilerim çalındığında ilk seferde 300 liralık alış veriş yapıldı mesaj geldi itiraz ettim kart iptal oldu ama 5 dk sonra 2. bir aynı miktarda alış veriş daha oldu. Adamlar ilk seferde adam gibi iptal edebilselerdi sigorta şirketine 300 lira girmeyecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 yolda kredi kartı buldum napayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 sok : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 borcu varsa ode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 vaperon said: Sonra enpara kullanmaya başladım. Finansbank kullanmıyorum artık. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 espiri yaptı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 VPN vs. kullanarak o hizmetlerden yararlanabiliyosun muhtemelen ama tabi satın alma yerin de USA bilmemne diye çıkıyodur. Banka o yüzden şüpheli olarak görüyor olmasın? Bir gün gerçeği olsa çok işine yarayacak bir olay halbuki ama denk gelmiş işte ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 VPN sadece Netflix'de acik, dedigim gibi, Magic karti alirken bile oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ben internetten 50 liranın üstünde yaptığım her harcamada banka bana sms atıyor "şu kadarlık harcama yaptınız, haberiniz olsun" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Akbank anında arıyor hatta SMS atıyor. İş Bankası ve Yapı Kredi'de benzer şekilde SMS'le bilginiz dışındaysa bize ulaşın diye SMS gönderiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar