DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 vertigo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Jeeztro said: ya bir harita vardı eskiden. 6-7 sürümlerinde oynarken hatırlıyorum. bomba haritasıydı galiba, böyle garip bir base içinde. aşağıda uçurum vardı bir yerlerde istersen aşağı atlayıp ölüyordun falan. vertigo değil ama. de_prodigy olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 aynne abi helal valla. burayı seviodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 askerliği assault da bitirdim ben kısa dönem vs uzun dönem atardık her akşam kaç leşim var bilmiyorum, her gece sıcak çatışma ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ne gunlerdi b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 dasBock said: aranızda TF2 oynayan varmı asıl ya ne sardı oyun aylardır Sıkıldıkça oynuyorum gün içinde ,Class olması oynatıyor oyunda .Tek düze dıkşınlasak bayar sanırım.Engiener ve spy olarak fazlaca online saatim bulunmakda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 dasBock said: aranızda TF2 oynayan varmı asıl ya ne sardı oyun aylardır Her gün en az 1 saat oynarım. Acayip keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Katibim said: Counter Strike oynayan varmı ? Varsa hangi servera bağlanıyoruz ? Ücretsiz netten indirebiliyormuyuz ? Bir sonraki topicin Mobil Cihazlar bölümüne "bugün hangi diziyi seyrettiniz" olacak herhalde. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar