Daniel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya annemler falan hep bu programı izliyo artk annemin bu kadına özenmesinden korkuyorum ya semra teyze yaktın bizi..! :( ama gercekten bu kadın deli bence bu kadının üniversitede incelenmesi gerekior :)[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 evet. dun dışarı cıkıyolardı bende rahat rahat salonda televizyon izlerim diye düşünüyoken annem gelinim olurmusun u kaydetmemi istedi. digiturk te onu kaydederken ben kablotv de anca Kalp Gözü' nü buldum.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 hakkaten kafa göz girişesim geliyo ama beceremiyorumki...ne diyim para insana her türlü şebekliği yaptırıyo icabında...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
theCio Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Aşk topıklerınden sonrada bu moda oldu :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş...
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bir sayfada aynı aptal için 2 adet konu niye? http://forum.paticik.com/view.php?id=97868[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 12 Aralık 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bütün tr 2 kadını konusuyo zaten işimiz gücümüz yok bi sürü elişi yapan anne,teyze,nine herkes onları konusuyo ne war semra ile banu alkan... vayy efendim semra istemedi ... vayy efendim banu muratla aynı evde yakalanmıs..pff yeteerr....[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya bendemi gariplik var kim bu semra teyze ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Semra Teyze de kim hakkaten?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 tek garip ben değilmişim rahatladım açıklama kim bu Semra teyze ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 senin teyzen, benim teyzem , hepimizin teyzesi, bilmiyorumda zaga da goruyorum semrayi ben sanki.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 semra teyzeyi bende düne kadar bilmezdim...ama annemin bi arkadaşıyla yaptığı geyiği duydum ve o an öğrendim...hay duymaz olaydım...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Horrible ?[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System[Bu mesaj MrMedia tarafından 12 Aralık 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir]
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sanırım bu bir sürü kızı eve tıktıkları olaydaki teyzelerden biri[signature][hline][b]Msn : [email protected]Sözlükte BellowFinal Fantasy XI bölümümüz olsunAnime Download SitesiBellow Nasıl Biri ?[b]
daverc Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 gözluk takinca semra ozal mi oluyo bu kadin?[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 beyler yalnız kadınlar ilgili atıp tutuyoruzda o da bi gencin anası sonuçta..bazıları salak malak yazmış lütfen küfür etmeden yargılayalım... yanlış anlamayın ama yani ayıptır ne diyim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ee bir gencin annesi olunca aptal olunmuyor mu?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Baba parası değil alın teri!
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi erkeğe benziyor bu ? korktum.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Harbi yamuk yaprsak döver şimdi bu[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) [Bu mesaj screamer tarafından 12 Aralık 2004 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
ZiKKaCu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 manyağın teki lan o karı. benim öyle bi annem olacağına hiç olmasın daha iyi :)
amarcord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Semra Teyze icerden ciksin. Gidip imzasini isticem :)[signature][hline]Everything that has a beginning has an end... Amarcord
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya aptal olabilir ama...nası anlatiym yanlış geliyo neyse... takılmanıza bakın...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Valla duymasın dediklerimizi :P[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bide ben bu ünsüzler çiftliğine gıcık oluyhorum.10senedir adı duyulmamış bir sürü çapulcu ünlü diye önümüze koyup ünsüzler çiftliği diye izletiyolar.Bi kere zzaping yaparkene gördümde kavga ediolardı,bi karı diğer karının kafasına sandalye ile vurmuştu puahaha.[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline)
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bizim milietimiz işte kobe[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 abi paticiği semra teyze bastı düşünsenize çökertiyor siteyi hack filam yapıyor uhahuahua semra teyze fanları ele geçiriyor siteyi ahahah bi an aklıma geldi de zuhauha[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b]
Öne çıkan mesajlar