senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bu IELTS için ingilizce kursu almak istiyorum, amma velakin malesef rezil bir ingilizcem var, var/yok arasında hatta. aranızda daha önceden ingiliz kültürdür, amerikan derneğidir giden var mı kadıköy, göztepe civarlarında, bir de genel olarak var mı tavsiye edebileceğiniz, bak xx'in brachleri arasında kalite farkı azdır diyebilceğiniz. bir de marmara üniversitesinin var, son başvuru cuma günü onu da zorluyacam da yetişebilirmiyim şüpheli, genelde bu tür eğitimlerde üniversiteler daha profesyonel/disiplinli oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 what is your name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 oradan biraz daha ilerdeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Alright Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 its for my security, I turn it off at the end of my shift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 http://akegitim.com.tr/ Kız arkadaşım çalışıyor, isim tamamen tesadüf akepeyle alakaları yok :) Göztepe'den biraz ilerde kalıyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 sometimes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 valla ilk amaç iyi ingilizce öğrenmek ise bence hiç kurslara gitme. ucuzu da pahalısı da çok fark etmiyor giden arkadaşlarımın söylediklerini baz alırsam. sen de demişsin üniversiteler daha ciddi diye, öyleler. uyuyorsa boğaziçi veya koç'un programlarına bir göz at. aksi takdirde diğer kurslar, lise ikideyken liseden çıkıp dersaneye soru çözmeye giden öğrenci ciddiyetinden farksız oluyor bir süre sonra dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar