Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Fakir olunca insanın dertleri de cok oluyor. Ferraride en fazla karıya kıza sürttürüyorsun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Sen o fotoşop bilginle karıya kıza anca sürttürürsün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 dar alan tabi, mecburen bi surtturme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Drall said: Sen o fotoşop bilginle karıya kıza anca sürttürürsün zaten Sen böyle sürttürenleri görür mal gibi sinirlenirsin sadece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ben de gordugum her ferrariye surtturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Esh said: Bi bizde var heralde bu isler ya, avrupada halka guven aonsuz. Kontrolor sistemi cok geyik ama guzel de halka güven değil de mesela biz 10000 tane güvenlik görevlisi çalıştırıyoruz onlarda 1000 tane filan var kaçak geçenlerden gelecek zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yok o değil mesele şoför'ün önünden biniyosun, metro vs.'dekiler ise güvenlik zaten otomatik geçiyosun kontrol olmadığında random kontrol oluyor, orda yakalanan kişi sayısına verilen ceza kontrol olmadığında şansına bedava ulaşım sağlayanlardan alınmayan ücretleri karşılıyor zaten. böylece otokontrollü bir toplum da yaratmış oluyosun. risk almamak için basıyor insanlar. epey makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 abi ferrari'nin bonusu sıfırlanmadı mı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 raconu oyle onun ŞOTANK diye yapıştırıcan alete ole gecıcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yav said: yok o değil mesele şoför'ün önünden biniyosun, metro vs.'dekiler ise güvenlik zaten otomatik geçiyosun kontrol olmadığında random kontrol oluyor, orda yakalanan kişi sayısına verilen ceza kontrol olmadığında şansına bedava ulaşım sağlayanlardan alınmayan ücretleri karşılıyor zaten. böylece otokontrollü bir toplum da yaratmış oluyosun. risk almamak için basıyor insanlar. epey makul Ben italyadayken basmayin ya kimse basmaz demisti otobus icin. Basmadim Ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Fakirler sürtünmekten alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yok o değil mesele şoför'ün önünden biniyosun, metro vs.'dekiler ise güvenlik zaten otomatik geçiyosun kontrol olmadığında random kontrol oluyor, orda yakalanan kişi sayısına verilen ceza kontrol olmadığında şansına bedava ulaşım sağlayanlardan alınmayan ücretleri karşılıyor zaten. böylece otokontrollü bir toplum da yaratmış oluyosun. risk almamak için basıyor insanlar. epey makul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 abi ferrari'nin bonusu sıfırlanmadı mı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 raconu oyle onun ŞOTANK diye yapıştırıcan alete ole gecıcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yav said: yok o değil mesele şoför'ün önünden biniyosun, metro vs.'dekiler ise güvenlik zaten otomatik geçiyosun kontrol olmadığında random kontrol oluyor, orda yakalanan kişi sayısına verilen ceza kontrol olmadığında şansına bedava ulaşım sağlayanlardan alınmayan ücretleri karşılıyor zaten. böylece otokontrollü bir toplum da yaratmış oluyosun. risk almamak için basıyor insanlar. epey makul Ben italyadayken basmayin ya kimse basmaz demisti otobus icin. Basmadim Ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Fakirler sürtünmekten alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar