dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 satista %3 er..kiralamada da 1 kira.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 dana22 said: satista %3 er..kiralamada da 1 kira.. Bir tanıdığım emlakçı var. Dediğin gibi 1 kira alıyor, üzerine de ev sahibine seçenek sunuyor: "Bak herhangi bir kiracıyı bulup normal 1 kira komisyonu alır çekiledebilirim aradan, ya da her ay %5 komisyon alırım üzerine, ama kiracının her şeyiyle ben uğraşırım, tıkır tıkır ay başında paranı alırsın, kiracı ödemese ben sana öder sonra kiracıdan alırım, sende gecikme şu bu olmaz, evin temiz kalır hasar almaz" diye. Genelde %5'leri de topluyor öyle. Kiracıyı da ona göre seçiyor tabii güvenilirlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 emlakçılık sertifikası almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 o sertifikayi da belediye kurslari bile veriyor be ..cok gordum ole tam serseri tiplerin duvarinda boyboy sertifka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 biz sahibindene ilan koymuştuk, 5 tane emlakçı müşteri bulmak için kapıştı ama bizi direk arayan birisi verdi en iyi teklifi kendimiz sattık. kağıt mağıt imzalamaya ne gerek var ki zaten emlakçıyla? İstanbul gerçi her türlü çakallık vardır bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Anhora said: Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 oldun said: Emlakcılar ev sahiplerinden komisyon alıyorlar mı evi kiraladıkları için hiç ev sahibi olup ev kiralamadıgım için bilmiyorum. yedirebilirse komsulardan bile alir, size duzgun komsu buldum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar