Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 üşüyoruz reis seni piyasadan kaldıranlar utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Bu da kahvenin pezevengi ya, fincanin ustune koyuyosun, kahve buhariyla yumusuyo, inanilmaz pislik bisi. Emre belozoglunun yemek sektorundeki temsilcisi bu waffle Theridone said: artik hep var abi o, fakir degilsin galiba yolun bime dusmuyor http://www.busene.com/wp-content/uploads/2012/03/stroopwafel.jpg kurt waffle'i diye bisey yok zaten, dag turku waffle'i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben süte banıp yiyorum bu waffle ı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Adeta tumblr fotosu ama kahve+negro > * http://www.sofrasunumstil.com/wp-content/uploads/2012/03/kahve-keyifleri-0021.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 biz bu waffle'ı bimden alıp starbucksta kahveyle götürüyoruz. sdşfsdf içerde 4 tanesi 7.5 bimde 8'li 3.90 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dworgian said: taksim de bir pastane var. çikolata ve tatlıları efsane. böyle ara dere bir yerlerde, gs yi geçince sağ tarafta kalıo adı neydi unuttum bak. jadore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 hmm ufaklık söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 evet evet. ne güzel yermiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 beşiktaşta da valonia var ama sadece 1 yada 2 ürününün gideri var gerisi ııh. Naneli çikolata ve dondurma kültürünü edin artık türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Esh said: Bu da kahvenin pezevengi ya, fincanin ustune koyuyosun, kahve buhariyla yumusuyo, inanilmaz pislik bisi. Emre belozoglunun yemek sektorundeki temsilcisi bu waffle Theridone said: artik hep var abi o, fakir degilsin galiba yolun bime dusmuyor http://www.busene.com/wp-content/uploads/2012/03/stroopwafel.jpg kurt waffle'i diye bisey yok zaten, dag turku waffle'i var Bu yontemi bana senin gibi milletin gotunu buyutmesine sebep olan biri ogretmisti sanirim. Simdi gotumle size beddualar ediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben de ilk bime geldiginde baya sarmistim kahveylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar