fenn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Meloyu gitti say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 hamza nın dötü burak ı kesmeyi yemez.her şekil yedek bırakabilecekleri bir forvet alıcaklar.en büyük aday niasse.aslında fernandao tam aradığımız adamdı nasıl elimizden kaçırdık anlamak güç. bize asıl önemli olan şuan sağ bek başka bir transfer istemiyorum lan tamam anladım paraları yok ama şu sağ beki ne yapıp edip alsınlar gomez de 2 sezondur sakat hiç maçlara çıkamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Siz kacirmadiniz fenerin "gs ye yarayacak oyuncuyu biz alip yok edelim" anlayisi procladi yine. Her zaman ayni seyi yapmiyo mu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 O yuzden turk futbolu aziz yildirim oncesi ve sonrasi diye ikiye ayriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Henuz sonrasini ayiramadik ama bu sene fener bi patlasin da ancak oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 hayır ya o anlamda söylemedim.hamza nın ileride top tutabilecek elmander tarzı bir oyuncu istediği söyleniyor.yani fernandao tam istediği bir oyuncuydu ama hiç ilgilenmedik bile hani para yoksa adamı ucuza alabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Yo ilgilendiniz gecen sezon ortasinda, demec verildi hatta diye hatirliyorum. Sonra fener hulle yoluyla almaya kalkti sdgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Gol krali ol. Sonra fenere gidip yedek kal. Zafer biryol, murat hacioglu gibi olacak fernandao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bursa o kadar bize cemkirdi cemkirdi fenere bir sey dedigi yok. Oh olsun 4. Olamadilar. Ayrica bakambu gidiyormus sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 RvP defans arasında top almayı beklerken KING topu santraya koyar bile. http://www.dipnot.tv/wp-content/uploads/2013/03/2029305_big-lnd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Bu adam nasil oynatir bilemeyiz ama fenerde forvetler etkisiz kaliyor nedense. Bakalim gorecegiz nasil olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Kasada 14.5 milyon euro kalmis Bugun inler ve hakan transferleri soylenecekmis. Hakana 1 kayseriye 1 verilecekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 fenn said: Gol krali ol. Sonra fenere gidip yedek kal. Zafer biryol, murat hacioglu gibi olacak fernandao Bu adam oynadığı pozisyon hariç BILICA'ya çok benziyor. - 2009'da bilica Sivas'da oynarken ligin en iyi savunmacısı deniyordu, Fernandao Bursada gol kralı oldu. - İkisi de hırçın, sert, kavgacı - ikisinin de uyum sağlama becerisi çok yüksek, Bilica şu an Elazığsporda, Elazığ Malatya rekabeti ile ilgili twit falan atıyordu. - İkisi de Brezilyalı (gerçi biri campina biri Rio, trabzon istanbul gibi fark var arada, bilica bildiğin köylü, fernandao cadde çocuğu) Gerçi Fener başlığında konuşmak lazım ama fenerliler zaten hep burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Muhammet Demir ismi alternatifler arasına girmiş. Niasse'yi kiralayacaklarına bu tercih daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 gomez falan gelmez abi yalan o. burak varken gomez'i almazlar. forvete niasse gelir maks. mario gomez'in de gol sevincini seviyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Baskan aciklama yapmis burak gibi gol u varken neden adam alalim demis. Eger sakatlanmasa gol kraliydi diye ilave etms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Basgan akilli adam olm. Sizin gibi maraba mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Makinaların savaşı seneye devam edecek. KEEP CALM AND BURAK YILMAZ http://i2.medyaspor.com/news/large/2013/03/krallar-savasi-4868.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Android- IOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 fenn said: Baskan aciklama yapmis burak gibi gol u varken neden adam alalim demis. Eger sakatlanmasa gol kraliydi diye ilave etms lan umutu değiştir bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Abi kimsenin Burak'a laf ettiği yok bu saatte. Hamza çıksın ben tek forvet oynayacağım Burak varken o kadar para verip ikinci bir forvet düşünmüyorum, Podolski de o mevkide oynayabiliyor, Umut da var desin. Genç potansiyeli olan alternatif forvet alacağız desin. O paraya stoper, Melo giderse orta saha veya kanat oyuncusu alacağız dese bu kadar tepki olmaz. Veya para yok alamıyoruz desin. Ona buna çamur atmasınlar. Sanki adam almaya çalışıyorlarmış gibi gösterip pahalı geldi ayağı çekmesinler. Herkes farkında Hamza'nın Burak yerine forvet alıp oynatacak totosunun olmadığının. Bırak onu Sabri yerine sağbek alıp oynatacak yüreği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Senelik 40 milyon faiz oduyor musuz. Bende haberci oldum ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 hamza korkudan sinan gümüşü oynatamıyor anasını satayım burak'ı kesecek diye. bi de transfer mi yapcaklar o bölgeye sdfs bana en çok sabri'nin bizde de çilek furyası vardı,yıldız futbolcuya gerek yok lafı koydu ya. sen kimsin amk. sen misin ulan yıldız da yıldıza gerek yok diyorsun. bu tarz açıklamaları messiler ronaldo'lar yapmıyor ya. yazık gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Sabri reyiz ne derse o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar