Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 okumayı çok sevmiyorsun bence ama al yahu bilgilenirsin sdfsfd Fenerbahçe Kupalar dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 zaten eurocup kupasını aldığımızda gördüm sizi ya. euroleague>eurocup yazdığınızda. "dur lan galatasaraydan daha büyük bi kupa alma ihtimalimiz var" fdsfdsfdsf kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ha 15 olmussun ha 7 abi ne farkeder siz niye bunu dert edindiniz ki? en son 8. olduktan sonra 4 senede 3 sampiyonluk geldi olur oyle. buyuk takimlarin dususu sert olur, hemen toparlarlar bu daha once yasanilmis bi pattern. onemli olan sene sonunda bakicaz kim kac kupa almis, konusacaz bunlari turkiye kupasi ve lig bitsin son soz o zaman soylenir :) yine sayariz kupa sayilarini 3 takim, en kotu doneminde bile gorusuruz kim neyi almis sdfjdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 2010-2011 yazdınız mı A4'e 8. lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 yer yoktu abi müzede, seneye genişletip yazarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bilmem bi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ben akilli stad vodafone arena'ya gonderdim kagidi, malum 95i bos muzenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 neyse bu sene yazarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 toplu gör diye atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bak bakim yer var mı sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 nargile lan onlar dfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ahah nargile iyimis yalniz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Goodbye Galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 ahahha peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 anlıyorum adamları ya; yarışta olsak direk zaten kutlamalara başlamıştık bu hafta. olm siz de bizi anlayın, iki tane final beceremeyen takım kendi arasında yarışıyor. çok heyecanlı. acaba bu hafta hangisi mallık yapacak dfdfdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 o malligi yapamayanlar da var iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 yoo yapıyolar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 beşiktaş'ı zaten rakip olarak görmüyorum. fener 4. yıldızı alır şampiyonluk sayısı eşitlenir ama karanlıkta kupa kaldırıldığı geceden sonra rekabet kalmadı bence ortada. beşiktaş'ı zaten saymıyorum. fenerbahçe'nin kadıköy'de falan bi 6-7 atması lazım yine biraz psikolojik üstünlüğü alsınlar. bikaç sene daha götürür onları 6-0'ın ekmeğini çok yediler. türkiye kupası finalinde yine bu takımın ölüsü fener'den kupayı alır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Peregrin said: o malligi yapamayanlar da var iste aynen, galatasaray yapmıyor mesela. sonuna kadar(bu haftalar) gidip almadığını hatırlamıyorum ben ana işte biz yokuz. o yüzden eğlenceli, kupanın kime gideceği belli değil fdggdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 yine uefa kupasına bağlamışsınız dursun vizyonla bu takım doğrulamaz kadromuz çöp kimsenin bileti kesilmedi seneye daha beter olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 yok lan toparlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Laraken said: anlıyorum adamları ya; yarışta olsak direk zaten kutlamalara başlamıştık bu hafta. olm siz de bizi anlayın, iki tane final beceremeyen takım kendi arasında yarışıyor. çok heyecanlı. acaba bu hafta hangisi mallık yapacak dfdfdgfd. alp yalmanlar ergun gürsoylar falan yok çünkü, çok komik gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 onlar bayadir yok, kupa cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar