Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farkında olmak bana ne sağlıyor, acıdan başka?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Abi bizim her zaman istediğimizle vardığımız nokta aynı olmuyor.Ben her sene şunları yapıcam diyorum 1-2 sene sonra şuraya gelicem diyorum ama oraya varıp varmadığım belli değil.

Benim gerçekleştirmek istediğim şeyler o kadar farklı değişkene bağlı ki.Bir kere ülke nereye geliyo nereye gidiyo, o anki durumlar ne?Benim elimde değil.

Yapmak istenen her şey bir şekilde insanlara bağlı, zaten insan faktörünün olduğu şey boka sarıyor.

İyi kötü bir yolunu belirle sen, dediğim gibi bir şekilde bir seçim yap. Zaten varmak isteidğin noktaya ilerledikçe kendini keşfedersin, ulan şuna mı baksam, bu daha iyi gibi, aaa şöyle de yapabilirim diceksin.

Kukumav kuşu gibi oturup düşünüyorsun sadece
Sosyal ağlarda paylaş

RamsesII said:

Abi bizim her zaman istediğimizle vardığımız nokta aynı olmuyor.Ben her sene şunları yapıcam diyorum 1-2 sene sonra şuraya gelicem diyorum ama oraya varıp varmadığım belli değil.

Benim gerçekleştirmek istediğim şeyler o kadar farklı değişkene bağlı ki.Bir kere ülke nereye geliyo nereye gidiyo, o anki durumlar ne?Benim elimde değil.

Yapmak istenen her şey bir şekilde insanlara bağlı, zaten insan faktörünün olduğu şey boka sarıyor.

İyi kötü bir yolunu belirle sen, dediğim gibi bir şekilde bir seçim yap. Zaten varmak isteidğin noktaya ilerledikçe kendini keşfedersin, ulan şuna mı baksam, bu daha iyi gibi, aaa şöyle de yapabilirim diceksin.

Kukumav kuşu gibi oturup düşünüyorsun sadece

Haklısın. Seçenekleri değerlendirip bir yerden başlayayım. Sağolasın. Sen de yeni mezunlardansın sanırım. Sen ne yaptın? Seni ne tetikliyor da o işi bitirmek için çaba sarfediyorsun? Çevrenden yardım alıyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok canım ben yeni mezun değilim ama böyle bir değerlendirme yapıp en iyisi olacağına inandığımı seçtim. Ha olmayabilir de ama bir şeylerin peşinden koşmaya çalışıyorum.

Beni tetikleyen özgürlük hissi abi.Bir de ne kadar salak insanların ne kadar değişik yerlere geldiğini görüp motive oluyorum. Ula bu yaptıysa ben de yaparım diyorum. Ha bu çok yüzeysel bir şey ama bana motivasyon sağlıyor mu?Sağlıyor. Ona bakıyorum.

Çevremden tabi ki destek aldım, konuştum. Konuş sen de, insanlar seni senden daha iyi tanıyabiliyor. Sakın onların laflarına körü körüne de inanma, biraz gözlem biraz gündem falan takip et.
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

Anhora said:

Ama üni mezunu olmazdım işte. Nereden mezun olduğun önemli değil bu ülkede, üni mezunu olmak önemli. Ülkenin gerçeklerinden kaçamıyoruz. Kısa dönem askere bile üni mezunu olmadan almıyorlar.

sen baya yanlış anlamışsın, tam tersi

İroni yaptım. TR'de bu rağbet görüyor. Profesyonel hayatta tam tersi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...