miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bartında üniversite okumaya 60k harcamak yerine;o küçük sehirde 60k sermaye ile ufakta olsa dükkan açsan?tavuk dürüm denesen daha mantıklı olur gibi geldi,hem ticareti öğrenirsin hemde göle maya çalmış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ama üni mezunu olmazdım işte. Nereden mezun olduğun önemli değil bu ülkede, üni mezunu olmak önemli. Ülkenin gerçeklerinden kaçamıyoruz. Kısa dönem askere bile üni mezunu olmadan almıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi bizim her zaman istediğimizle vardığımız nokta aynı olmuyor.Ben her sene şunları yapıcam diyorum 1-2 sene sonra şuraya gelicem diyorum ama oraya varıp varmadığım belli değil. Benim gerçekleştirmek istediğim şeyler o kadar farklı değişkene bağlı ki.Bir kere ülke nereye geliyo nereye gidiyo, o anki durumlar ne?Benim elimde değil. Yapmak istenen her şey bir şekilde insanlara bağlı, zaten insan faktörünün olduğu şey boka sarıyor. İyi kötü bir yolunu belirle sen, dediğim gibi bir şekilde bir seçim yap. Zaten varmak isteidğin noktaya ilerledikçe kendini keşfedersin, ulan şuna mı baksam, bu daha iyi gibi, aaa şöyle de yapabilirim diceksin. Kukumav kuşu gibi oturup düşünüyorsun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 24 yasinda daha is hayatina baslamamissin, neyin tatavasini yapiyorsun anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 hiç jakapcım nbr bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 adam çok temiz trolluyor ve hala yiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 RamsesII said: Abi bizim her zaman istediğimizle vardığımız nokta aynı olmuyor.Ben her sene şunları yapıcam diyorum 1-2 sene sonra şuraya gelicem diyorum ama oraya varıp varmadığım belli değil. Benim gerçekleştirmek istediğim şeyler o kadar farklı değişkene bağlı ki.Bir kere ülke nereye geliyo nereye gidiyo, o anki durumlar ne?Benim elimde değil. Yapmak istenen her şey bir şekilde insanlara bağlı, zaten insan faktörünün olduğu şey boka sarıyor. İyi kötü bir yolunu belirle sen, dediğim gibi bir şekilde bir seçim yap. Zaten varmak isteidğin noktaya ilerledikçe kendini keşfedersin, ulan şuna mı baksam, bu daha iyi gibi, aaa şöyle de yapabilirim diceksin. Kukumav kuşu gibi oturup düşünüyorsun sadece Haklısın. Seçenekleri değerlendirip bir yerden başlayayım. Sağolasın. Sen de yeni mezunlardansın sanırım. Sen ne yaptın? Seni ne tetikliyor da o işi bitirmek için çaba sarfediyorsun? Çevrenden yardım alıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 daesu mad max ile avengers i izledim hayat artik daha guzel sen nassin karsim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 en kötü ihtimal kurucaşilede taka yapmaya başlarsın lan. sanat öğren, az adam kaldı o işi yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Vaay biliyorsun buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 aynı şeyleri yapmışız cok sıcak bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Yok canım ben yeni mezun değilim ama böyle bir değerlendirme yapıp en iyisi olacağına inandığımı seçtim. Ha olmayabilir de ama bir şeylerin peşinden koşmaya çalışıyorum. Beni tetikleyen özgürlük hissi abi.Bir de ne kadar salak insanların ne kadar değişik yerlere geldiğini görüp motive oluyorum. Ula bu yaptıysa ben de yaparım diyorum. Ha bu çok yüzeysel bir şey ama bana motivasyon sağlıyor mu?Sağlıyor. Ona bakıyorum. Çevremden tabi ki destek aldım, konuştum. Konuş sen de, insanlar seni senden daha iyi tanıyabiliyor. Sakın onların laflarına körü körüne de inanma, biraz gözlem biraz gündem falan takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Tamam sağolasın verdiğin tüyolar için. Böyle cevapları umduğum için açıyorum böyle konuları zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bartın'dan sonrasını okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 neyin farkindasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Fenerbahçe'nin hayatta şampiyon olamayacağının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 imamizer said: adam çok temiz trolluyor ve hala yiyorsunuz. bence de , yoksa cidden durum vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 direk optakı lınke baktımda o comic bayaaaaaaaaa yanlış. 100lerce örnek koyarım buraya, ama mesele gelir farklılığından çok motivasyon ya. bunu konusmadıysanız bunu konusun opuda okumadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora said: Ama üni mezunu olmazdım işte. Nereden mezun olduğun önemli değil bu ülkede, üni mezunu olmak önemli. Ülkenin gerçeklerinden kaçamıyoruz. Kısa dönem askere bile üni mezunu olmadan almıyorlar. sen baya yanlış anlamışsın, tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 WaNTeD said: Anhora said: Ama üni mezunu olmazdım işte. Nereden mezun olduğun önemli değil bu ülkede, üni mezunu olmak önemli. Ülkenin gerçeklerinden kaçamıyoruz. Kısa dönem askere bile üni mezunu olmadan almıyorlar. sen baya yanlış anlamışsın, tam tersi İroni yaptım. TR'de bu rağbet görüyor. Profesyonel hayatta tam tersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Okulu bitir. Askere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Evet öyle yapıcam. Yedek subaylığa başvurucam ama. Bir şansımı deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 benim teyzem oramiral sen bana bi 500 salla direk subaysın yedek fln degil en asilinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar