Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farkında olmak bana ne sağlıyor, acıdan başka?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Tamam o zaman potansiyelimin olmadığına inandırın beni de gidip memuriyet hayatımın startını vereyim, mesut bir ak parti seçmeni olarak.

Bana geçen gün arkadaşım;

Kanka sen çölde bulunan bir ısıtıcı gibisin, soğuk bir yere gittiğinde değerin anlaşılacak dedi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora şimdi senin derdin üniyi bitirip iş bulmak mı? 4 tane dersin kalmış. yazın git ailenin yanına yada tatile felan uzaklaş bartın ortamından 3 ay. güç toplarsın kendini yenilersin. sonra sıkar 4 dersi verirsin. sonrada iş arar bulursun. neyi dert ediyonki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben seni anlamaya çalışıyorum.Ben de zaman zaman böyle buhranlar yaşarım.

İnsanın en büyük özelliği adaptasyon yeteneği ve elindekinden en iyisini üretebilme potansiyeli.Sen de bunu yapmalısın.

Şimdi önündeki seçenekleri sırala ve onların iyi-kötü yönlerini ortaya koy.

Objektif bir şekilde önündeki seçeneklerden hangisini kısa sürede gerçekleştirebilirsin, hangisi için uzun süre gerekir onları çıkar.

Zorluk-kolaylık ekseninde de puan ver.

Tabi burada gerçekleştirme yüzdeni sorgulayacaksın ama hepsini bi şekilde yapabileceğini (potansiyelinin olduğunu düşünüyorsun) düşünüyorum.

Risk assesment tarzı bu yöntemle hangi seçeneklerin senin kimliğine uygun olduğunu görebilirsin. Çevrendeki insanlardan, seninle aynı backgrounda sahip olmasa bile varmak istediğin yerde duranlarıyla konuş.Elbet bi ışık vereceklerdir sana
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Anhora şimdi senin derdin üniyi bitirip iş bulmak mı? 4 tane dersin kalmış. yazın git ailenin yanına yada tatile felan uzaklaş bartın ortamından 3 ay. güç toplarsın kendini yenilersin. sonra sıkar 4 dersi verirsin. sonrada iş arar bulursun. neyi dert ediyonki.

Bunu dert etmiyorum abi. Daha iyi şeyler başarmamı ne sağlayabilir bunu bulmaya çalışıyorum sesli düşünerek.

Çok çok sağolasın RamsesII, bu çok güzel bir cevap oldu. Dediklerini araştıracağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...