yumy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Laurelin sen Türkiye'de misin şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 µh said: türkiyede yığınla iyi iş var. iyi firmaya giremiyorsanız, iyi kadrolarla çalışamıyorsanız bu sizin eksikliğiniz. Napim accenture'un kapısında mı yatim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 okul ne zaman bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Bitmiyor :( Ama ben hazirandan sonra gitmicem daha. Bu arada konunun mezun olmakla, iş bulmakla alakası yok ya. İyi bir yerde iş bulsam bile içimde kalacak ukde şu: Boşa harcanmış bir potansiyel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 niye bitmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 4 seçmeli ders kaldı. Üniyi sevmediğimden girmiyorum derslere, keyfe keder mezun oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 özentiliği birak yaşar gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 daha bartin universitesinden mezun olamiyosun, dolandiriciya para+telefon gonderiyosun, neyin potansiyeli lan, biraz kendinizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Fistan said: özentiliği birak yaşar gidersin Fraternity'lere özeniyorum diyebilirim. TR'de elle tutulur bir şeye özenmişliğim yok. Cem Hacıoğlu gibi başarılı insanların gösterdiği gerçek bağlılık haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 4 secmeli ders kaldi ve birakiyorsun okulu ? keriz misin sen? oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Yok ya ne bırakması. Vize-Finallere girip 6 ay geç mezun olacağım. Kerizim ama o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yok Fraternity imiş yok cem hacıoğluymuş geç bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Tamam o zaman potansiyelimin olmadığına inandırın beni de gidip memuriyet hayatımın startını vereyim, mesut bir ak parti seçmeni olarak. Bana geçen gün arkadaşım; Kanka sen çölde bulunan bir ısıtıcı gibisin, soğuk bir yere gittiğinde değerin anlaşılacak dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 aquila yazmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mesutcugum yakismiyor akp falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bartin bile inandıramadıysa biz nasıl inandıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 yozgata git bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Olm bartinda universite mi var lan, trolluyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 lise bitmeden üniye nası girdin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Sakat kontenjanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://en.bartin.edu.tr/ Esh said: Olm bartinda universite mi var lan, trolluyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Kendimi mevlevihaneye kapatsam daha faydalı olurdum kendime. Bunu da düşünmeden edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Anhora şimdi senin derdin üniyi bitirip iş bulmak mı? 4 tane dersin kalmış. yazın git ailenin yanına yada tatile felan uzaklaş bartın ortamından 3 ay. güç toplarsın kendini yenilersin. sonra sıkar 4 dersi verirsin. sonrada iş arar bulursun. neyi dert ediyonki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Abi ben seni anlamaya çalışıyorum.Ben de zaman zaman böyle buhranlar yaşarım. İnsanın en büyük özelliği adaptasyon yeteneği ve elindekinden en iyisini üretebilme potansiyeli.Sen de bunu yapmalısın. Şimdi önündeki seçenekleri sırala ve onların iyi-kötü yönlerini ortaya koy. Objektif bir şekilde önündeki seçeneklerden hangisini kısa sürede gerçekleştirebilirsin, hangisi için uzun süre gerekir onları çıkar. Zorluk-kolaylık ekseninde de puan ver. Tabi burada gerçekleştirme yüzdeni sorgulayacaksın ama hepsini bi şekilde yapabileceğini (potansiyelinin olduğunu düşünüyorsun) düşünüyorum. Risk assesment tarzı bu yöntemle hangi seçeneklerin senin kimliğine uygun olduğunu görebilirsin. Çevrendeki insanlardan, seninle aynı backgrounda sahip olmasa bile varmak istediğin yerde duranlarıyla konuş.Elbet bi ışık vereceklerdir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Mal said: Anhora şimdi senin derdin üniyi bitirip iş bulmak mı? 4 tane dersin kalmış. yazın git ailenin yanına yada tatile felan uzaklaş bartın ortamından 3 ay. güç toplarsın kendini yenilersin. sonra sıkar 4 dersi verirsin. sonrada iş arar bulursun. neyi dert ediyonki. Bunu dert etmiyorum abi. Daha iyi şeyler başarmamı ne sağlayabilir bunu bulmaya çalışıyorum sesli düşünerek. Çok çok sağolasın RamsesII, bu çok güzel bir cevap oldu. Dediklerini araştıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar