Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://sv102.piclect.com/8f1deead4/o/15/05/24/lan.png Kafayı yicem o kadar teknik biliyorum meğersem birşey bilmiyormuşum şu saçı temizleyemedim. O kadar tutorial baktım yine yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ince çalışman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Iyk bi de clone brush'ı taşırmışım şimdi farkettim :D neyse saçın arkasında ki backgroundu nasıl temizlerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 saç temizlemek hiç kolay değil ince ince uğraşıcan iyi sonuç istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Hangi tekniği kasayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Net sonuç istiyorsan öncelikle o beyazların kaldığı kısmı ayrı bir layet olarak kopyala ve color range'e girip beyazları uygun miktarda seçip sil. Sonrasında kalan yerler saçmış gibi göstermek için brush'ı seç, mode'dan color seç ve alt'a basılı tutup en yakındaki daç renginden renk seç. Sonrasında kabaca boya o kısmı. Tabi resmin orijinal halini görsem daha iyi fikir verebilirimama yukardakilerin de dediği gibi her halükarda ince iş gerekiyor oralara. Sabırlı olup bir 5 dk ayırdığında hallolur rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 select > color range en beyaz yeri seç fuzzynessi ayarla delete sonrasında da bunu koyacağın yere koyduktan sonra layer matting defringe çekmen lazım 2 pixel falan ki o kenarlar güzel dursun. gerekirse de manual blur basarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Magnetik lasso isi de var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Magnetic lasso vektorel ya da tek renk çizgileri birbirinden ayırmaya yarayan basit bir tool. Böyle işlere onu bulaştırmayın lütfen :D yoksa paint terk oluyor fotograf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Önce 320x240 kaydet, sonra paintte sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Tsısısısıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 basit bir yol yok ya oturup tek tek silmen lazim full zoom atip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Öncelikle teşekkürler Layer > Matting > Defringe yaptıktan sonra daha kötü oldu neden acaba, 2 pixel verdim halbu ki? Gaussian Blur 0,3 ayarlayarakta pek birşeye benzetemedim. Denemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Sen beni dinleme ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 blurü filterdan verirsen bütün resime atar. blur tool ile gerekli gördüğün yere yapacaksın. keskin kenarlar vs. defringe şart değil. kullandığın arkaplana göre kenarlarda pixel pixel birşeyler kalırsa onları temizlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 sanssizsansli said: Net sonuç istiyorsan öncelikle o beyazların kaldığı kısmı ayrı bir layet olarak kopyala ve color range'e girip beyazları uygun miktarda seçip sil. Sonrasında kalan yerler saçmış gibi göstermek için brush'ı seç, mode'dan color seç ve alt'a basılı tutup en yakındaki daç renginden renk seç. Sonrasında kabaca boya o kısmı. Tabi resmin orijinal halini görsem daha iyi fikir verebilirimama yukardakilerin de dediği gibi her halükarda ince iş gerekiyor oralara. Sabırlı olup bir 5 dk ayırdığında hallolur rahatlıkla. Color Range ile yaptim super olmasada oldu ama senin su brush teknigini anlamadim sac mi ciziyosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 extract addonu var onu bul bi yerden. hadi ben buldum iyisin https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/using/extract-object-its-background.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 o saclarin simetrisi bozulmus bir kere once filersdan simetriyi duzelt sonrasi kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 en güzel sonucu şu şekilde alırsın magic want toolla saçın beyaz kısımlarını seç fakat tolerance'ı 15 lere çek ve contigousu kapat fotograftaki tüm beyaz formları yakalayacaksın o zaman. tabi kırpmak istemediğin yerlerde çıkacak. o yerleri rect. marquee toolla shifte basarak ele.geri kalan kısım senin temizleyeceğin kısım olarak kalacak. şimdi seçili alanlar refine edge'e gelerek sileceğin yerlere smooth ve feather vererek saçın ince kısımlarını yiyeceksin.shift edge'i eksiye çekmen gerekecek. bunları yaparken vereceğin değerler küsüratlı ve az olsun saç formu çok ince olduğu için komple yok edebilirsin. sonra "ok" e basıp "del" le sil ve transparant temizlik ortaya çıksın. umarım anlatabilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar