Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mans, ot sözünü sana iade ediyorum ve hakarete başvurmakla çok çirkinleştiğini hatırlatıyorum.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 bence gayet iyi bir yazı ama burada bu kadar tartışmak o yazıyı saçma bulmaktan daha saçma[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ehe sufi. beni dusuncelerimle basbasa birakmistin benim de dusuncelerimin gectigi bu topici hala takip ediyor olman aslinda demek ki tartismanin senin ilgini cektigini gosteriyor.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Lütfen...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Fiziksel olarak evet bir parçası geçmemiştir. Ancak düşünce olarak geçmiştir. Bir insan heykele bakıp "ne kadar güzel" dediği zaman aslında heykeltraşın düşüncelerini kasteder. Sonuçta heykeltraş yapmasaydı ortada güzel denecek bir durum olmayacaktı. Ben soyut anlamda geçer diyorum. Yoksa tabiki fiziksel olarak bir madde barındırmaz kendisinde. Olaya farklı açıdan bakıorum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 konu, benim tepki veriş sebebimin çok dışına çıktığı için görüş bildirmekten vazgeçmiştim. tabi ki konuyla ilgiliyim. neden ilgim kesilsin ki? daha önce söyledim tekrar söylüyorum: şöyle bir yazı paste etseydin buraya: "bugün internette domain hackleyişimizin 10uncu yılını doldurduk. kutlu olsun!.." diye başlayıp, ipe sapa gelmez isim ve olayları işin içine sokarak 10. yıl nutku ile alay etmek maksadı ile yazıldığı şüphe götürmeyecek bir yazı... hoş görebilecek miydik? yoksa "10. yıl nutku da sonsuzluğun parçasıdır, alay etmek de" mi diyecektik? tek söylemek istediğim şey, birileri için değerli olan kavramlarla çok kolay alay edebiliyoruz. bunun ot gibi yaşamamakla ilgisi yoktur. bunun saygıdan ve farklılıkları kabul etmekten habersiz oluşla ilgisi vardır.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 herseyin tartisilabilir olmasi gerekir. fakat belli bir hayat tecrubesi edinmis bir insan olarak turkiyedeki siyasi durumu sen de biliyorsun. onun icin o postun konuyla direkt alakali olamiyor. oldurulamiyor.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 tartışmak başka alay etmek başka, ben şahsen artık dikkate almıyorum alayları çünkü karşındaki insan anlamıyor ki seni, kendi dünyasında soyutlamış kendini. karşısındaki insanın hissettikleri ilgilendirmiyor onu.. tanrı kavramını felsefi olarak kabul etmeyenlerin bile dinlerin öğretilerinden kapmaları gereken noktalar var maalesef.. uykum şunu yazacak kadar açık, bana da takılma da.. ;)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben işin yaptırım yönünden bahsetmemiştim ki. okuduğumuzda, içimizde kabullenip kabullenemeyeceğimizi sorgulamak istemiştim. her iki durumda da, yapılanı umursamayacak ve yapılandan incinecek insanlar var. kendimizin incinmediği eylemi zararsız saymak, farklı düşüncelerin bir arada yaşamasını temelinden sarsar.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Herşeyin tartışılabilir olması yada herşeyin sonsuzluğun bir parçası olması küfretmeyi ve alay etmeyi haklı çıkarmaz tabiki. Bunu söylemeyi unuttuk :D Önemli olan şey zaten birşeyin sonsuzluğun bir parçası olup olmadığı deil doğru olup olmadığıdır.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ben demedim ki, hersey varolusun - sonsuzlugun, tanrinin - bir parcasi olmasina ragmen, ben kalben birini olduren birinin isledigi fiili ve birine cicek veren birinin isledigi fiili ayni anda kabullenebiliyorum dengelice. birinin birini oldurmesi hala kotu geliyor bana da. ama gelin gorun ki, onca ogretiden cikardigim birlik, butunluk sonucu uyarinca bunlar bir, bunlar sonsuzlugun esit degerdeki parcalari. eninde sonunda bunun da bilgeligine erismek gerekecek.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 10. yıl nutku benzeri olsaydı ben bunda güldüğüm kadar ondada gülerdim[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: unity100, 07 June 2003 16:33 tarihinde demiş ki: rabbin elinden domain aldin, sicrayip rakset ve donup kavmine de ki; voltranogullari rabbe sukredin, ismini cagirin, terennum edin, mukaddes ismiyle ovunun... (ek$i ahit/93514) (cok kalin bi kitap)[hline]www.mizzah.com Ehe geniş olun biraz yahu millet küplere binmiş hemen. Bayıldım yukardaki kısmısına![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 qui biz gayet genişiz yani sen de ilk ve son mesajlara mı atladın hemen :) adam eleştirene "otsunuz siz" dedi oradan çıktı bu sözler..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Ohm şey ben diğer sayfaları okuma gereği duymamıştım :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 evet o kisim beni bitirdi, hatta bi arkadas soylemisti onu bana, tekrar geri aradim cep telefonundan beraberce 1-2 dakka gulduk tekrar telefon para yazdi o arada.... " elinden domain aldin, sicrayip rakset......."[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 modern zamanda zamane insanina zaten domain verilir. sicrayip rakseder.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar