Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Başlık açılmış mı diye baktım ama göremedim :) Ara verdi ama öncesinde dolaşmak amacıyla gittiğim fuarlardan biriydi. Sanırım haftaya Tüyap'ta olmasına rağmen dayanamayıp gideceğim. Internetten takip ettiğime göre şimdilik fena gitmiyor mesela Fiat Aegea falan tanıtılmış ki hiç fena görünmedi gözüme :) http://www.istanbulautoshow2015.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 fena degil gibi görünen aracın boşuna 60bin fiyat çekerler birden fena olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fuar da ortam nasıl çok boş beleş adam var mı gene sırf kalabalık olsun diye geçen motor almak için motoshow a gittiydim ne bişey bakabildim ne bişey konuşabildim millet almış telefonları karı kız çekmeye gelmiş şuranın biletlerini biraz pahalı yapsınlar ya.Bizim millet mahalleden otobüs kaldırıyo hıamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Selam, Doğuş veya Yüce ile ilişkili olup avantaj sağlatabilecek(bildiğin discount) olan var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya birak araba fiyatlari 50 den basliyor resmen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yakıt zaten pahali bi de arabalar sahlandi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 @paramecium merc, bmw, pug, audi, vw'de avantajli fiyat alirim. om'den tel no ve ne istedigini detayli yazarsan haftaici donus yaparim. edit: skoda istiyosun sanirim, bi faydam olur mu emin degilim ama elimden geleni yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 pazartesi gittim. cok ilginc bir otomobil goremedim. bir tek yeni mustang gelmis, o cok guzel ama 130 bin dolar fiyat cekti adamlar. bmw m4 cok guzeldi. bir de klasik lamborghini, ferrari, maserati, aston martin bunlari gorduk geldik. gerisi cok ahim sahim bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 HAftasonu oradaydım. Bir de benim gözümden görün istedim. @para Dilersen fotoları vs kullanabilirsin. https://plus.google.com/photos/105700101507021186542/albums/5714266233906034721 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dİpnot geçmeden edemeyeceğim, Yeni superB'ye hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bu ne lan hep araba cekmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 https://lh5.googleusercontent.com/1V5y6xmPVvEnBm6E6HFHWyfFz295vYAc8cq11Fxffd4=w879-h585-no poz mu istedin özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 =) Yok. Kendileri baktılar. Dikkat ettiysen biçok fotoda var o. Özellikle Honda F1'deki kıza bakmanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 beylikdüzündeyim, yarın gideyim o zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Passat'ın yanındaki amca ne ayak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 monza ney lan öyle oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Selam, Superb III gerçekten güzel oldu. MQB'e geçişin etkilerini çoook merak ediyorum :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar