Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Izmir'de berber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Papaz gibi geziyorum da gavur berberleriyle anlasamadik pek. Var midir Izmir'de tavsiye edebileceginiz, hem kesimi hem servisi guzel berber?

Saci duzelticek toplicak, yuzdeki tuyleri alicak agdayla ya da iple o kadar.
Mesaj tarihi:
Yakmak ne ya? Ortaokul cocugu gibi...

Agda gibisi yok. 10-15 sn aciyo max, sonra 2 hafta 3 hafta pamuk gibi geziyosun.

Ha bi de Spark hakli. Sakal gibi olanlar var arada.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

foto görmemiz lazım. saç tipin ve yüz hattına göre en uygun modeli kesebilecek berbere yönlendiririz sonra.

Facebook'da duruyo abi her turlu ucubeligim. Ordan baksin bakacak olan sdf
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

ip degil de o burgulu tel kadar canımı yakan berber zımbırtısı yoktur galiba gozlerimden damla damla yaş gelmişti aminum

benim berberimde de ipe dizili minik toplar olan bi alet vardı. gözlerimden yaş gelmişti.
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

ip degil de o burgulu tel kadar canımı yakan berber zımbırtısı yoktur galiba gozlerimden damla damla yaş gelmişti aminum

Abi evet
Bir ip bi de eskiden bir makas benzeri bir dalga vardı modern elektrik motorlu trimmer'lardan önce, manuel, kullanırlardı, böyle saçı kesmez yolardı.

Burgulu teli bilmiyorum da ismi kötüymiş sdsfd
Mesaj tarihi:
ben az sonra gitcem
alsancak garinin karsisindaki bornova sokagina girince hemen ilk sagda minicik bi berber var
tek basina calisiyo 25-30 yaslarinda bi arkadasimiz
iyidir
Mesaj tarihi:
dalyanda bi dayı vardı boyle mahalle berber dayılarından hic tahmin etmemistim o sekil bi berbere rastlayacagimdan biyiklarıma mudahele eden tek berber o derece guven veriyor yani

özetle:isin yoksa dalyana git ajkhgsfdkahgdadkl
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben az sonra gitcem
alsancak garinin karsisindaki bornova sokagina girince hemen ilk sagda minicik bi berber var
tek basina calisiyo 25-30 yaslarinda bi arkadasimiz
iyidir

Ad adres falan varsa versene Fistan.
  • Yeni Oluştur...