di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Selam, Papaz gibi geziyorum da gavur berberleriyle anlasamadik pek. Var midir Izmir'de tavsiye edebileceginiz, hem kesimi hem servisi guzel berber? Saci duzelticek toplicak, yuzdeki tuyleri alicak agdayla ya da iple o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 fotoğraf at da bakalım bi hangi berber yapar anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ip mi erkek berberi iple alıyor mu tüyleri tüy dediğin yakılır abi ispirtolu pamukla ağda ney ip ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yakılcak kadar tüy halinde mi sizinkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 alsancakta sinan var arceligin sokagindan girince mahalle arasi berberi ama yetenekli cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 foto görmemiz lazım. saç tipin ve yüz hattına göre en uygun modeli kesebilecek berbere yönlendiririz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yakmak ne ya? Ortaokul cocugu gibi... Agda gibisi yok. 10-15 sn aciyo max, sonra 2 hafta 3 hafta pamuk gibi geziyosun. Ha bi de Spark hakli. Sakal gibi olanlar var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imamizer said: foto görmemiz lazım. saç tipin ve yüz hattına göre en uygun modeli kesebilecek berbere yönlendiririz sonra. Facebook'da duruyo abi her turlu ucubeligim. Ordan baksin bakacak olan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yüzdekilere sir, kulaklardakileri de yakıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 buraya cp leyebilirsiniz mi demek oluyor facebooktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 admin cam aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ip yok mu ip çat çat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 WaNTeD said: buraya cp leyebilirsiniz mi demek oluyor facebooktan En pis fotonu bulup forumda avatar yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ip degil de o burgulu tel kadar canımı yakan berber zımbırtısı yoktur galiba gozlerimden damla damla yaş gelmişti aminum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 burgulu tel ne nereye soktu da yaş geldi o kadar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 pascalnouman said: ip degil de o burgulu tel kadar canımı yakan berber zımbırtısı yoktur galiba gozlerimden damla damla yaş gelmişti aminum benim berberimde de ipe dizili minik toplar olan bi alet vardı. gözlerimden yaş gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 pascalnouman said: ip degil de o burgulu tel kadar canımı yakan berber zımbırtısı yoktur galiba gozlerimden damla damla yaş gelmişti aminum Abi evet Bir ip bi de eskiden bir makas benzeri bir dalga vardı modern elektrik motorlu trimmer'lardan önce, manuel, kullanırlardı, böyle saçı kesmez yolardı. Burgulu teli bilmiyorum da ismi kötüymiş sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Onu kullanmayi bilmediklerinden yoluyodu saci yolan. Adam gibi yapsa acitmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben o kırt kırtlayanların birkacını bozmustum sacim girdi icine ve cikmadı ajhsdgfahdad sonrası hep 3 numerö oldu tabi hayvan gibi gürleşti ama hayırlı olmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 alsancakta ver işte berbere 50 kaat muamele çekilmiş gibi rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 traştan sonra şoyle 5 dk sırta omuza boyna masaj yapan berberlerden kaldı mı ya? eski berberim yapıyordu ne iyi geliyordu. bayadır denk gelemedim o berberlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben erkek tarafından ellenmeyi uygun bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ben az sonra gitcem alsancak garinin karsisindaki bornova sokagina girince hemen ilk sagda minicik bi berber var tek basina calisiyo 25-30 yaslarinda bi arkadasimiz iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dalyanda bi dayı vardı boyle mahalle berber dayılarından hic tahmin etmemistim o sekil bi berbere rastlayacagimdan biyiklarıma mudahele eden tek berber o derece guven veriyor yani özetle:isin yoksa dalyana git ajkhgsfdkahgdadkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fistan said: ben az sonra gitcem alsancak garinin karsisindaki bornova sokagina girince hemen ilk sagda minicik bi berber var tek basina calisiyo 25-30 yaslarinda bi arkadasimiz iyidir Ad adres falan varsa versene Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar