Gallant Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 İki dizinin de oyuncularının bulunduğu ortak bölüm. Bugün dü(Dü diyorum çünkü biterken yakalandım bende). 0200 de tekrarı olması gerek. Fish in Eleanor un boyunu ellemeye çalışması gibi ilginç sahnelere hayiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ben arka arkaya 2 bölüm diye biliodum ama. Hakkaten resmen iki dizinin karşılaştırması gibi olmuş. Practice'tekiler maymun gözüyle bakıo diğerlerine.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tanıdık gelmişlerdi ama hiç izlemediğimden yakalayamadım tabii ki tadını..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 zaten o ally mcbealdakiler maymun gibi kalıolar practice gosuları karşısında. haklı yani adamlar. hiç sevmem zaten ally mcbeal'i. nerde lan öyle hayat? kimi kandırıonuz? dawson's creek 2 işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 İlk practice de görmüştüm ally yi bu hatun nereden çıktı olmuştum, mini etekli filan alışmışız linzi ye:) Practice teki bölümün sonunda(yayınlamayacaklar o bölümü ilerki bölümler yayınlanıyor şu an) practice takımı b planını devreye sokuyor kürsüde psikiyatristi katil yerine koyuyor mantıklı şüphe hedesine. Psikiyatrist bir sonraki duruşmada silahla geliyor silahı çekip intihar ediyor. Katilin psikiyatrist olduğu ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar