Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ally Mcbeal&The Practice

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İki dizinin de oyuncularının bulunduğu ortak bölüm. Bugün dü(Dü diyorum çünkü biterken yakalandım bende). 0200 de tekrarı olması gerek. Fish in Eleanor un boyunu ellemeye çalışması gibi ilginç sahnelere hayiz:)
Mesaj tarihi:
tanıdık gelmişlerdi ama hiç izlemediğimden yakalayamadım tabii ki tadını..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
zaten o ally mcbealdakiler maymun gibi kalıolar practice gosuları karşısında. haklı yani adamlar. hiç sevmem zaten ally mcbeal'i. nerde lan öyle hayat? kimi kandırıonuz? dawson's creek 2 işte.
Mesaj tarihi:
İlk practice de görmüştüm ally yi bu hatun nereden çıktı olmuştum, mini etekli filan alışmışız linzi ye:)
Practice teki bölümün sonunda(yayınlamayacaklar o bölümü ilerki bölümler yayınlanıyor şu an) practice takımı b planını devreye sokuyor kürsüde psikiyatristi katil yerine koyuyor mantıklı şüphe hedesine. Psikiyatrist bir sonraki duruşmada silahla geliyor silahı çekip intihar ediyor. Katilin psikiyatrist olduğu ortaya çıkıyor.
  • Yeni Oluştur...