dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 kanadaya para getirenleri de artik almiyorlar..1 sene kadar oldu..chinlilerin kalantorlari kanada vatandasligina yuklenince kapattilar kapilari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 doğru değil bilgi. üniversite belgenle gayet üniversite mezunu oluyorsun. en kötü master yaparsın ki arkadaşım öyle yaptı, 3 yıldır kanada da çalışıyor. anhora yine mesajı ninja editlemiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Adam iş teklifi almış ben de iş bulmak zor mesajı yazmıştım alakasız görünür diye sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 1400 euro için çekilmez diyosunuz bazı noktalarda haklısınız da işin şu tarafları çok cezbediyor: *avrupadasın. annem "gel o parayı burda da kazanırsın" diyo da olay para değil. almanyada sokakta sebepsiz ölme/öldürülme ihtimalin türkiyeye göre çok daha düşük. saçma sapan bi yerde saçma sapan ideolojileri yüzünden patlayan bi bombaya kurban gitmek hatta buna fırsat bile tanımak istemiyorum. *avrupadasın. bi kere çalışma vizesi aldın mı önün açık. ayrıca iş sadece almanyayla da sınırlı değil. EMEA'yı kapsıyor. *amerika ofisleri geçen sene açıldı dolayısıyla varsayımım ileride eleman ihtiyaçlarının artacağı. dediklerine göre de ilk kendi çalışanlarına soruyolar açık bir pozisyon olursa. *burada doktor arkadaşım var(elektronik üzerine) üniversitede çalışıyor aldığı para aylık 4000den biraz fazla. yani burada maaşlar aşağı yukarı sabit vergi dilimi ıvırı zıvırından ötürü. *almanya benim için über sıkıcı bir yer ancak kariyer açısından katlanmak da imkansız değil. ayrıca yanılmıyorsam 2 yıl çalıştıktan sonra süresiz çalışma iznin falan oluyo gibi bişeyler var tam araştırmadım daha. burada kazandığın tecrübe de yurtdışında yüksek lisans yapmaktan farksız. aldığın ehliyet pek çok ülkede geçiyor. elinde almanya ID'si varsa pek çok ülkeye girebiliyosun en güçlü 3. pasaport yanılmıyorsam. bu ve bunun gibi sebeplerden ötürü teklifi iyi buluyorum. ayrıca daha önce almanya içinde tecrübem yok ve buna rağmen bu parayı almak bence iyi bi başlangıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 trde bok mu var anasını satayım boşver anneni, yanına aldırırsın sonra. alamanya bence baya leş bir yer yaşamak için. ben senin yerinde olsam avrupa içi multinational bir şirkete girer ondan sonra başka bir avrupa ülkesi veya işte imkanın çıkarsa amerikaya kaymaya kasardım. alamanyada mutsuz olmuyorsa tr nin sana katacağı bir şey yok. tr e gelsen ztn mutlu olmuyorsun başka şeylerden mutsuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 en güçlü pasaport 1. monaco, 2. vatikan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 annem kolay kolay gelmez de sıklıkla ziyarete gelir o güzel olur. firma 2003te kurulmuş ancak 2012de dünya devi başka bi kanadalı holding tarafından satın alınmış. dolayısıyla zaten avrupada da amerikada da oldukça aktifler. amacım aslında bi şekilde en az 3 yıl çalışıp askerlik derdinden kurtulmak ve sonrasında da amerikaya kapağı atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 az evvel bi olay yaşadım çok kanıma dokundu yazmak istedim. stuttgarta mesafem arabayla ideal koşullarda 3.5 saat. car sharing bulamadım yoktu. otobüs de 10:20'de gidiyor ki 13:50de merkeze iniyor bi yarım saat de şirket lokasyonuna gitmem lazım ama görüşme 14:00'te. neyse üniversitenin sayfasına yazdım stuttgarta giden varsa gelmek istiyorum diye bizim burda üniversitede çalışan bi türk arkadaş sağolsun okumuş haber verdi biz de stuttgarta gidiyoruz 3 kişi ben bi soriyim diye. aracı kullanan marcus denen afedersin puşt "alamam, iş seyahati yapıyoruz kaza olursa o sorumluluğu üstlenemem" demiş. işlerine gelince iş seyahatine bile mitfahr çeken almanlar işine gelmeyince haktan hukuktan bahsediyor o çok canımı sıkıyor. sırf bu olaydan ötürü de değil 2 yıldır hep benzer olaylar karşıma çıktı ve hep bu almanların saçma sapan idealleri yüzünden. yüzüme gelip 'ben senden haz etmiyorum' dese gram koymaz da böyle dümen yapınca gidip vurasım geliyo şerefsizleri. isteyen katılır istemeyen katılmaz ama ben bu ülkede %70in Auschwitze üzüldüğne ya da pişmanlık duyduğuna inanmıyorum artık. yasalarca yasak olmasa adım gibi eminim heryer hitler selamı çekenlerle dolup taşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar