elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben forexle günde %50 yaptım bi dönem ama negatif yönde ak
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 off o banada oldu arka arkaya :) hele hele VOB da %200 yaptığımı hatırlıyorum aynı gün içinde 1 haftada geri toplamıştım parayı inleye inleye
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Günde %50 ne lo, stop-loss nedir bilmez misiniz sdfd
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Aml olacak edit vakti kaçmış. Yoksa bloomberg ve reuters eğitimini aldırırız problem değil, ingilizce şart ama. İş arayan tanıdık yeni mezun fln var mıdır? Ofis leventte. beni al
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte. abi deneyimsiz sıfır elemanı sadece ingilizce ile alıosan 1k 1.5k arası para verip iş öğretme planındasınız demektir.
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 cicibeybe cok iyi anlıyor bayaa zaman once altın al dedi param yoktu alamadım altın uctu.Sonra dolar al dedi 2.2 iken faln param vardı aldım mutluyum.İçerigi okumadım sadece baslıgı okudum.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 beni al, ingilizcem beginner seviyesinde, bloombergun kim oldugunu biliyorum, diger arkadasi taniyamadim.
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: İş arayan varsa treasury için junior birini arıyorum, yapılacak işlerde alm ve bpm eşit ağırlıkta. tercihen bloomberg ve reuters bilen ingilizcesi ileri olan çıkar mı aranızda? ginaly said: AML bizim işimiz. ama junior değilim ;) al bizi, kov diğerlerini. 3ümüz yeteriz.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral boşver eleman almayı, biz bi aml danışmanlık şirketi kuralım cacodemon'la, size hizmet verelim.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte. reuters kobra kullandım zamanında, şimdi metastock + thomson reuters eikon kullanıyorum. equity + fixed income + foreign exchange trade ediyorum, en çok fx derivatives + fx options konularında bilgim var.. delta hedging vs. gibi spesifik işler de yaptım. kendime çalıştığım için hiç lisans almadım, yabancı yatırım bankası tecrübem var. (stock analyst olarak broker/trader'lara tavsiye verdim) junior değilim ama proje usulü yardımcı olabilirim :)
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kendine arıyor zannettim, pas. ama: zengin patilere'ye danışmanlık hizmeti verebilirim: yatırım/vergi/şirket kurma vs. faturalı legal hizmet.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vay ortam hedge fund geniuslarla dolmus gozlerim yasardi yeminlen. Credit Agricole'da 5 yildir FX trader'im, soru sorun istiyorsaniz da cevap vermekle ugrasamam :/
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vay amk herkes jordan belfort çıktı sorsan 1tl ye tavuk dürüm ayran satan yerleri bilirler
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Aml olacak edit vakti kaçmış. Yoksa bloomberg ve reuters eğitimini aldırırız problem değil, ingilizce şart ama. İş arayan tanıdık yeni mezun fln var mıdır? Ofis leventte. sol forvet mi ariyorsunuz?
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 forvet değil ofansif orta saha ama sol ayaklı olup ortamı açsın sağ ayaklı olup içerimi katetsin
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 rica etsem fakirler topikten çıkabilir mi. YOKSA BEN Mİ ÇIKARTAYIM.
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bugun maasim yatti, hanginizi satin alsam diye dusunuyorum.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bizi alacak para daha basılmadı. kolumda yürek dövmesi var. ortasından da pıçah geçiyor.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sene 2015 hala maasla calisan var -.-
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 500 dolara aldig takim elbise tr beymende 3000 liraya satiliyor diye sevindim 1 ay sonra indirime girdi 150 dolara dustu sonra uzuldum Sonra bu nedir mudur diyince aradaki farki iade ettiler Bu da boyle finansal bir animdir
Öne çıkan mesajlar