elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben forexle günde %50 yaptım bi dönem ama negatif yönde ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 off o banada oldu arka arkaya :) hele hele VOB da %200 yaptığımı hatırlıyorum aynı gün içinde 1 haftada geri toplamıştım parayı inleye inleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Günde %50 ne lo, stop-loss nedir bilmez misiniz sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 öğrendik işte assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Aml olacak edit vakti kaçmış. Yoksa bloomberg ve reuters eğitimini aldırırız problem değil, ingilizce şart ama. İş arayan tanıdık yeni mezun fln var mıdır? Ofis leventte. beni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte. abi deneyimsiz sıfır elemanı sadece ingilizce ile alıosan 1k 1.5k arası para verip iş öğretme planındasınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 cicibeybe cok iyi anlıyor bayaa zaman once altın al dedi param yoktu alamadım altın uctu.Sonra dolar al dedi 2.2 iken faln param vardı aldım mutluyum.İçerigi okumadım sadece baslıgı okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 beni al, ingilizcem beginner seviyesinde, bloombergun kim oldugunu biliyorum, diger arkadasi taniyamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: İş arayan varsa treasury için junior birini arıyorum, yapılacak işlerde alm ve bpm eşit ağırlıkta. tercihen bloomberg ve reuters bilen ingilizcesi ileri olan çıkar mı aranızda? ginaly said: AML bizim işimiz. ama junior değilim ;) al bizi, kov diğerlerini. 3ümüz yeteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral boşver eleman almayı, biz bi aml danışmanlık şirketi kuralım cacodemon'la, size hizmet verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte. reuters kobra kullandım zamanında, şimdi metastock + thomson reuters eikon kullanıyorum. equity + fixed income + foreign exchange trade ediyorum, en çok fx derivatives + fx options konularında bilgim var.. delta hedging vs. gibi spesifik işler de yaptım. kendime çalıştığım için hiç lisans almadım, yabancı yatırım bankası tecrübem var. (stock analyst olarak broker/trader'lara tavsiye verdim) junior değilim ama proje usulü yardımcı olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 şaka değil. işimiz ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kendine arıyor zannettim, pas. ama: zengin patilere'ye danışmanlık hizmeti verebilirim: yatırım/vergi/şirket kurma vs. faturalı legal hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vay ortam hedge fund geniuslarla dolmus gozlerim yasardi yeminlen. Credit Agricole'da 5 yildir FX trader'im, soru sorun istiyorsaniz da cevap vermekle ugrasamam :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vay amk herkes jordan belfort çıktı sorsan 1tl ye tavuk dürüm ayran satan yerleri bilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 zaidral said: Aml olacak edit vakti kaçmış. Yoksa bloomberg ve reuters eğitimini aldırırız problem değil, ingilizce şart ama. İş arayan tanıdık yeni mezun fln var mıdır? Ofis leventte. sol forvet mi ariyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 forvet değil ofansif orta saha ama sol ayaklı olup ortamı açsın sağ ayaklı olup içerimi katetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ziya sengul futbolunda forvet o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 rica etsem fakirler topikten çıkabilir mi. YOKSA BEN Mİ ÇIKARTAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bugun maasim yatti, hanginizi satin alsam diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bizi alacak para daha basılmadı. kolumda yürek dövmesi var. ortasından da pıçah geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kolunu mu alayim anlamadim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Sene 2015 hala maasla calisan var -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 500 dolara aldig takim elbise tr beymende 3000 liraya satiliyor diye sevindim 1 ay sonra indirime girdi 150 dolara dustu sonra uzuldum Sonra bu nedir mudur diyince aradaki farki iade ettiler Bu da boyle finansal bir animdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar