paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 di said: Yok ya, dikayet eden de "amk" yuzunden sikayet ediyo. Kadin objeymis, millet kari kari kari diye dolasiyomus dalan degil hic. Hadi ya bende sanıyorum bilinçli tüketici var,onlar şikayet ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 paparnoz said: kadın bir obje Bu mesaja katılıyorum. Şimdi de mutfağa git ve bana bi sandiviç hazırla. Nihehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kadınların bircoğu kendi kendini obje yapıyor öylelerini obje olarak görmekten çekinmiyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Nasıl obje yapıyorlar senko? Biraz detaylandır bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: kadınların bircoğu kendi kendini obje yapıyor öylelerini obje olarak görmekten çekinmiyorum ben de. bir playboyun günlüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sdf uzaktan yakından alakam yok lan playboylukla fln abi çevrene bak mesela, kız var gram kendini geliştirmemiş, açıköğretim okuyor/okumuş (amaç açıköğretim okuyanları aşağılamak değil). kültür desen yok, oturup 2 dakika konuşalım desen ya arkadaşlarının arkasından konuşuyor, ilişkilerini vs ya da aldığı/almak istediği eşyalardan bahsediyor. beynindeki muhtemel amaçta zengin koca yapıyım, üstüne çocuk peydahlayımdır muhtemelen. obje değil mi şimdi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 basligin neyini sikayet ettiniz lan degisikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko en son ne zaman bir kızla oturup konuştun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 1 yıl fln olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 en son bizle buluşmaya gelip yarım saate gelcem dedi ya o zaman konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 gelmedi sonra tabi. göt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 nası gelmedim olm geldiğimde siz gitmiştiniz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ertesi gün geldiysen geri demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: sdf uzaktan yakından alakam yok lan playboylukla fln abi çevrene bak mesela, kız var gram kendini geliştirmemiş, açıköğretim okuyor/okumuş (amaç açıköğretim okuyanları aşağılamak değil). kültür desen yok, oturup 2 dakika konuşalım desen ya arkadaşlarının arkasından konuşuyor, ilişkilerini vs ya da aldığı/almak istediği eşyalardan bahsediyor. beynindeki muhtemel amaçta zengin koca yapıyım, üstüne çocuk peydahlayımdır muhtemelen. obje değil mi şimdi bu... Ya abi çok kurcalamamak lazım aslında, o öyle mutlu.Hayatını o şekilde konumlandırmış, enerjisini dediğin noktalara kanalize etmiş. Sen tiyatro oynamadıktan sonra bu kızla birlikte olman çok zor, bir yerde ipler kopar. Düşünme bile bu tarz kızları. İstediğin alman için bile bir sürü yalan dolanla vaat vereceksin bunlara, o da alacağın zevkin yanında vicdanında duracak olan örsün ağırlığı olacak. Silktir et geç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ahahs kadinlar hakkinda neden bu kadar onyargilisiniz gencler yaziktir evde kalacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 senko said: sdf uzaktan yakından alakam yok lan playboylukla fln abi çevrene bak mesela, kız var gram kendini geliştirmemiş, açıköğretim okuyor/okumuş (amaç açıköğretim okuyanları aşağılamak değil). kültür desen yok, oturup 2 dakika konuşalım desen ya arkadaşlarının arkasından konuşuyor, ilişkilerini vs ya da aldığı/almak istediği eşyalardan bahsediyor. beynindeki muhtemel amaçta zengin koca yapıyım, üstüne çocuk peydahlayımdır muhtemelen. obje değil mi şimdi bu... %100 true story. hayır cidden doğru söylemiş adam, ben eski sevgilimin arkadaşlarını sevmediğimi söylediğim için kötü oluyordum, hepsi yukarda adamın anlattığı kategoriye giriyordu. kız döngüsü: popüler saçma sapan türkçe şarkılar dinle(sıla olmazsa olmaz) -alışveriş günlük hayatının %47.2'sini oluştursun, -geri kalanda insanları eleştirmeye yönelik iğrenç dedikodu yap, -sürekli derslerden ağla ama hiç çalışma, -sürekli işinden rahatsız ol ama kendini geliştirme, -selfie manyağı ol. repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Senko ve madcat gecekonduda oturup komşunun kızına yazıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 (bknz: istanbula üniversiteye gidip kocamemeli selen yüz vermeyince ona yazamayıp forumlara yazan masum kürt gençleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 e yavrum buradaki insanlarin cogu ile oturup engels filan mi konusabilecegini zannediyorsun ki..yada bu konusmanin ne kazandiracagini..yani ..bir kizla neden kulturel bir konusma yapma ihtiyaciniz olsun ki..benim hic olmadi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 bu arada bir noktayı kaçırıyorsunuz ben şikayet etmiyorum bir gözlemimi belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kız dediğin zeki ve vizyoner olmalı. ONS kategorisinde de güzel olmalı. Yoksa her türlü kaybeden taraftasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben genelleme yapıyorum ve etrafta gayet muhabbet edebileceğin düzgün alışkanlıkları olan ya da karekterleri olan insanlar da mevcut. onun dışındakiler yukardaki döngüde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ha senkonun bakis acisindan evet primitif dusunuyor sonucta her 2 tarafta olayin temelinde ..tas devri hikayesi eve et gelsin ureyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 siz niye o cevrede oldugunuzu dusunun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 http://www.birazsaglik.com/wp-content/uploads/2012/08/karpuz.jpg topiği diye gelmiştim neler olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar