Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 neydi bu espri mi? ehliyetiniz ve ruhsatınız lütfen..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Blue eğer acelen yoksa ben zaten geleceğim Istanbula önümüzdeki ay içinde sanırım, olmadı zaten sizin oralarla düzenli bir iletişimim var =P Yollarım yani, sorun değil, lakin bir ara oturup hazırlamam lazım. Senin arşivden robin dışında tanıdığım birşey yok, önerin varsa ayarla sen, yoksa birileri önersin anlaşalım =] Altyazı falan eklemedim ben. Ingilizce ama, Japoncası falan var mı bilmiyorum ama yine de belirteyim dedim.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Sam, ya salı günü ugrıyamadım dısardaydık arkadaslarla.. sonra eve gelince aklıma geldi tbi biraz gec olmustu :)... Nefr, benim icin hic sorun diil.. ama zaten 2.bucuk milyon falanmıs sanırım yurt ici kargo.. Ama sen geldigin zamanda yapsaq takas farketmez, buarada altyazıya gerek yok zaten ingilizceyse :) yani öyle bi derdim yok.. buarada kısaca izlebildiklerimi görüslerimle yaziim Hellsing - izlenmesi gereq diyorum sadece :).. konusu vampir avı misaLi :) Serial Experiments Lain - cidden sakat bi anime, teknolojiyi karıştırmışlar, vahseti karıştırmışlar, ama i çözemedigim felsefesi ki henüz 4. bölümdeyim Love Hina - son derece gırgır bi anime serisi, romantizmi katletmişler ama güldürdügü kesin.. Ghost In the Shell Stand Alone Complex - filmindede oldugu gibi beni ceken bi yönü var.. Mechalarla dolu.. Beyin hacki falan var enteresan :) Ninja Scroll (vcd) - enteresan, ninja klasiklerinden :) Sprriggan (vcd) - konusu türkiyede geciyor.. agrı dagında nuhun gemisiyle falan ilgili basroldeki tip saglam.. Ghost In the shell Grave Of the Fireflies;forumlardaki yorumları görüp te hade lem bi anime dede aglanırmı diyip, gecenin 1:30 unda izledikten sonra yazdıgım yorum (Bkz. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=37455&page=2 ) Blood - The Last Vampire : cizimleri güsel konuda güsel, keske daha uzun olsaydı. digerlerinide henüz izleme fırsatım olmadı bi türlü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 f1rat ablam southparklara ba$lam1s 10 ar 10 ar 1nd1r1yor :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 hoooppa! :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 anime leri daha denememis bittoreni filan :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Olm asıl önemli olan onnar :).. bi denesin hehe.. buarada icqdan dvm edelim geliorum sindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 bende de dragonball gt 1-50 arası bölümler ve 1-12 arası dragonball z filmleri var.[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 dragon ball?.. bende full var sanırım.. ama düsük kalite(rm formatında) sendekiler nasıl? neyse gelismeleri aktarıyım, buaralar baya genislettik sayılır :).. Hacksign (full seri) ok! Noir (full seri) ok! + 2amv. Chobits (full seri) ok! Trigun (full seri) ok!.. Ghost in the shell stand Alone complex (20bolum) ok! (bi sorun vardı düzeldi.) e hadi millet, yardım edin de yayalım biras su animAniaclıgı :) traaaaaaaaadee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 buarada ilgisini ceken olursa yeni filmlerden divx takasıda uygundur,.. onnarıda yazim yeni yeni gerci daha :).. Identity,28days later, Any given sunday, pirates of the caribbean, romeo must die, darkness falls,darkness,sniper 2, fight club, the shining, seven, 2fast 2furious, the shining, american wedding, basic, birthday girl, how high, momento, remember the titans, what a girl wants. + sadece takas icindir divx filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 urm.. birde Neon Genesis Evangelion seri+ death and rebirth ve end of u var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 http://geocities.com/akuma_blade/my_final_heaven.txt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Haibane Renmei aranıyor... bide ghost in the shell tamamı (SAC falanda) varsa pm atın bende zaten pek çok anime var[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar