Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta: Galatasaray - Beşiktaş | (24.05.2015 / 20.00)

fenn

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Şaka maka 5 saat kaldı maça.İnsan heyecanlanıyor. Maç saatinde misafirlikte olacağım ve en çok bu koyacak bana. umarım ilk defa gittiğim arkadaşımın evinde lig tv vardır

Sorsana abi
Belki adam da "Ulan misafir da tam derbi vakti geliyor, lanet olsun" diyordur :D

Takar HDMI'nızı izlersiniz beraber en kötü :P
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Muslera
Sabri
Semih
Hakan
Telles
Melo
Hamit
Yasin
Umut
Sneijder
Burak

tutmadı 11'ler açıklandı resmi 11'ler:

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak.

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Atınç, Opare, Necip, Atiba, Sosa, Tolgay, Kerim, Demba Ba

Hamit sanırım sağ kanat.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak.

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Atınç, Opare, Necip, Atiba, Sosa, Tolgay, Kerim, Demba Ba

Hamit sanırım sağ kanat.

Hamza kadro yapmayı öğrenmiş. O benim yazdığım tahmini kadroda 'aha yenildik' demiştim ama şu kadroyu görünce tamam istediğimizi alırız dedim. Daha bi güven veriyor şu kadro
Sosyal ağlarda paylaş

Ben umut yerine sakat selçuk tercih ederdim. Ayrıca böyle bi maça 2 forvet çıkmazdım. Cemali de girebilir ama 2 forvet olmasın. Karşı taraf rahat her an çakabilirler. Orta sahada boğmalıyız. 1 ve 3 puan diye çıkmalıyız maça averaj maçı değil bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...