Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ya 1-0 ya 2-1 yeniliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 motto da kadrodan çıkartılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ooooo tarlalar surulmus serefli 6.liklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Atınç ve Opare oynayacakmış. Ersan ve Motta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Off umut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 şanlı beşiktaş'ın onbirini de döşeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bjkde bir anda töre ersan ve motta kadrodan çıkmış kadroyla totem mi yapıyorlar napıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Sakatlık hikaye. Var bir karışıklık. Mali olaylar olsa gerek. Kimi futbolcular başkana ne onurundan bahsediyorsun, ilk başta paramızı ver diye çıkışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Cons said: Off umut Of ki ne of ! Adamı kanser ediyor. Defansa katkı yapar bla bla mantığıyla başlamış yine. Adam hiçbir zaman yıldız değildi ama, bu sezon bir başka malladı. Drogba'yı izlerken, ne hallere düştük bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sabri hakan hamit umut gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fenn said: Şaka maka 5 saat kaldı maça.İnsan heyecanlanıyor. Maç saatinde misafirlikte olacağım ve en çok bu koyacak bana. umarım ilk defa gittiğim arkadaşımın evinde lig tv vardır Sorsana abi Belki adam da "Ulan misafir da tam derbi vakti geliyor, lanet olsun" diyordur :D Takar HDMI'nızı izlersiniz beraber en kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fenn said: MUHTEMEL 11'LER GALATASARAY Muslera Sabri Semih Hakan Telles Melo Hamit Yasin Umut Sneijder Burak tutmadı 11'ler açıklandı resmi 11'ler: GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak. BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Atınç, Opare, Necip, Atiba, Sosa, Tolgay, Kerim, Demba Ba Hamit sanırım sağ kanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 webaslandan aldım sonuçları. Sanırım son anda selçuk dahil oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 pektemek yok ya başınız belada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Gencler, digiturk uyesi olmadan tek maç satın alabiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 selçuk iğneyle mi oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 406 Galatasaray - Beşiktaş 1.55 3.40 3.80 Oranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Biyik said: selçuk iğneyle mi oynuyor? Evet. Böyle bi haber okumuştum ama nerede okudum hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 off pektemek yokmuş ama necip var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fenn said: webaslandan aldım sonuçları. Sanırım son anda selçuk dahil oldu Öyle oldu sanırım, fanatik de revize etti biraz önce. Selçuk'u yazdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sostizm said: GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Yasin, Burak. BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Atınç, Opare, Necip, Atiba, Sosa, Tolgay, Kerim, Demba Ba Hamit sanırım sağ kanat. Hamza kadro yapmayı öğrenmiş. O benim yazdığım tahmini kadroda 'aha yenildik' demiştim ama şu kadroyu görünce tamam istediğimizi alırız dedim. Daha bi güven veriyor şu kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Valla formda Umut mu sakat Selçuk mu zor karar, en doğru seçimi elbette Hamza hoca yapar, o beraber oyuncularla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ben umut yerine sakat selçuk tercih ederdim. Ayrıca böyle bi maça 2 forvet çıkmazdım. Cemali de girebilir ama 2 forvet olmasın. Karşı taraf rahat her an çakabilirler. Orta sahada boğmalıyız. 1 ve 3 puan diye çıkmalıyız maça averaj maçı değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sakat sakat oynayan diego costa yüzünden kupadan olan atletico madrid'i hatırladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 opare çok büyük falso şu maçta ama çare yok. ismail kayıplarda. kevgire dönecek orası. necip'in kırmızısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar