xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Merhabalar iOS un default search engine olarak Yahoo you seçtik, safariden adres çubuğundan arama yaptık veya quick searchten arama yaptık, aramayı Tr.search.yahoo dan yapıyor fakat ben search.yahoo.com dan yapsın istiyorum, nasıl ayarlarız bir türlü bulamadım, Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ben de böyle şeylere gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 amerikaya tasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 bence tasinma bosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ayarlar-dil/bölge bölgeyi değiştirirsen yer belki (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 DuckDuckGo yap ana motoru, sonra yahoo bang'i (!y) ile arama yap. DuckDuckGo banglari aramayi super yapiyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Komple ddg ye geçsem ilerde dur birde Google da arayım kesin çıkar der miyim? Yahoo dedirtmiyor mesela. Aslında amaç olabildiğince Google dan uzak durmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar