pan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu doğru yere acıp acmadığımı bilmiyorum, paso cep telefonuyla ilgili threadlar görüyodum buraya açiim dedim neyse.. Telefonum 6670 harbiden de kafayı yedi, sinemadaydım, msg yazayım dedim, create message tıklıyorum açmıyo fln, sonra arşive girmeye çalışıyorum msglarda database corrupted vs, error veriyor, tırstım kapatıp açiim dedim şimdi de açılmıyo! Phone start-up failed. Contact the retailer. Bilen, yaşayan, bi onerisi olan var mı?[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 arkadas yasamıstı aynisini 80m ye malalomustu telefoncuya gotur baktır umarım aynı sorun deildir..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bu olaydan evvel düşürme veya suya maruz kalması gibi birşey oldu mu veya telefonlarda virus oluyorsa virus olabilecek bir dosya falan DW ettin mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yeni cıkan bir virus varmıs norton tarafından uretildigi soylenir[signature][hline] Mesgul Etme Post Kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 düşürme çok evvel oldu yani, bugun hiç telefonu düşürmedim 1 hafta once falan düşürmüşümdür en son, suya da maruz kalmadı virus de dl etmek için bluetooth un açık olması lazım ki her zaman kapalı tutarım[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Pili çıkar bekle biraz. Açılmaz ise servisine götür garantiden yapsınlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ok deniyim, yarın götürcem zaten her türlü de zorunlu.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yapıcakların şöyle olmalı sırasıyla :D 1. telefonu full şarj et. 2. telefon hafızasında olupta kaybetmek istemediğin herşeyi rsmmc ye at 3. rs mmcyi telefondan çıkar 4. telefonu tekrar aç ve *(yıldız)#(kare)7370#(kare) ye bas ve evet de telefonun formatlanıcak.. sorunun düzelmemesi durumunda; yine mmc çıkıkken telefonu kapat yes tuşu, kalem ikonu olan tuş , 3 e , vede açma/kapama tuşuna aynı anda basarak telefonu aç. ve sana pin sorana kadar bırakma bu tuşları. bundan sonra artık olmaması gibi bi ihtimal yok :) edit: oha hayvanım ben yanlış okumuşum. şimdi eğer telefon açılmıyosa 2.bölümde dediklerimi yapmayı dene , eğer oda olmuyorsa telefona flash attırman gerekicek bunun içinde nokia shop a gitmen lazım genellikle. eğer telefonunun garantisi varsa ücret almıyorlar sanırım kolay gelsin[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 16 Ocak 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 virüstür o büyük ihtimal götür servise 20-25 bişey verirsin[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 cermy 2. yi de denedim ama hala takmıyo telefon phone start-up failed. Contact the retailer. Garantisi yok, neyse parası vercez artık yarın gidiim bi nokia shop a saol gene de.[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 16 Ocak 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 retailerla contact etmen lazımmış[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: pan, 16 Ocak 2005 18:17 tarihinde demiş ki: cermy 2. yi de denedim ama hala takmıyo telefon phone start-up failed. Contact the retailer. Garantisi yok, neyse parası vercez artık yarın gidiim bi nokia shop a saol gene de. önemli degil. istte oturuyosan merkezi olarak nişantaşında var bi tane oraya git derim. ha virus olamaz cunku hard format attıktan sonra telde kalma imkanı yok[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 yazılım garantisi varmı bi araştır varsa beleşe yaparlar yenı telefon galba senınkı 6670 i hiç duymadım okdar çok mdoel çıktıki[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 telefonu yaptırdım, adam mms deki herşeyi silmiş, pili deiştirmiş (o çakal ya ben de safım sanki) kimbilir içinde neler deiştirmiştir görcez bascam bayramdan sonra mekanını hayatını kaydırcam..[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 aldığın yere götür.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ya götürdm işte garantisizdi, tanıdıktan almıştım kolpacımsı bi yer ;) kapak fln deişcekti bi de cermy nin dediğini yaparlar diye düşündüm herif format atmış bi de mms'e[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Sorunun aynısını yaşadım gerekli açıklamayı yapayım telefon bazen farklı işlemleri aynı anda yapmaya çalışıyor yada telefonu buna zorlamış olabilirsin bu yüzden telefonun işlemcisi işden ayrılıyor olay bu Yani daha Serious biçimde anlatıcak olursam telefon birden fazla işlem yapma sırasında içindeki bi entegre sapıtıyor buda telefonun açılmasını engelliyor bu entegre değişicek sana 45 milyona patlar[signature][hline]GrandMaster İnsan Abarii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Geçenlerde bluethooth dan bi msg geldi sys dosyasi idi aldim kurulum programi cikti iptal ettim galiba bir virusmü ne varmış bluethoothun önce şifre sormasi gerekiodu sormayince garibime gitti nedendir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 sanıyorumki virüs gelmiş. 6670'lerin içinde virüs koruması vardır. ayrıca virüs programıda içinden ücretsiz çıkıyor sende de mevcut olmalı?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 129) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 onu alıp bı formatlasınlar kendıne gelır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Razu'nun daha önce dediği gibi "dik koy üstüne otur düzelir"... Cermy ben *#7370# yi denedim sonuc bilinmiyor dedi benim telefonun 6230 nasıl format atabilirim?[signature][hline]İşte Ben!!!(Sağ Alttaki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o kod symbianlı telefonlar için. 6230 u formatlamak istiyosan fabrika ayarlarına geri dondurmen gerekir. buda ayarlardan yapılıyo olsa gerek.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pritt Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yok abi o zmn resimleri fln silmioyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar