Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 evde koltukta oturma alışkanlığım hiç yok. gelirim ya yatağa uzanırım ya kanepeye. rahat bi koltuk alsam bu alışkanlığım değişir mi acaba diyorum? yatakta uzanma konforunu aratmayacak, evde olunca kanepeye uzanmak yerine kendisine oturtacak ne tip koltuklar var? mesela adore dinlenme koltuğu var şöyle https://www.tekzen.com.tr/adore_easy_relax_tv_ve_dinlenme_koltugu_/2145688 sandalye gibi gerçi bu. ama cidden rahatsa alınabilir. başka deneyip beğendiğiniz marka model tür tarz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 oturup napcan la bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yatmak en iyisi uzun oturmak için tv koltuklari, ayak koyma yeri çikanlar falan olabilir ama yatmak varken gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ne biliyim filmlerde felan görüp özeniyorum heralde. yanına sehpa koyup kahve içerim felan. yanlız başıma normal ev koltuklarında oturdummu çok saçma geliyor. niye oturuyorumki guguman kuşu gibi dedirtiyor. o hissi vermeyecek işte koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 kose takimi gibi alacaksin o zaman her yol var otur yat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 yok işte bunlarda oturmak saçma. misafir geldimi oturursun. normalde oturunca 5 dakka sonra niye oturuyorum ben diye sorduruyor kendine. fistanın dediği gibi ayak uzatmalı bişey olabilir ama onlarda rahat görünmüyor gözüme patron koltuğu gibi. birde fiyatları aşırı 1500 tl felan diyor. ayak uzatmalı olanların light versiyonları istediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 dandirik tekli koltuk dandirik sandalye kitap kitabı alıyorsun, koltuğa kaykılıyorsun, ayağını sandalyeye uzatıyorsun gömülüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 şunlar hiç rahat gibi görünmüyor gözüme http://www.ankarabellona.com/userfiles/brenda-tv-koltugu-kahve-coffie-09_gif.jpg rahttırda fazla rahattır buna oturacağıma yatağa uzanırım. en iyisi şunlar galiba http://www.evkoltuktakimlari.com/wp-content/uploads/2015/03/ayak-pufu-15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 en oturulmayacak koltuğu bulup fotosunu koyuyum dedin galiba? deri gibi bişey bu otururken gıcır gıcır eder. yazın terletir kolun bacağın deriye yapışır. ergonomik ve ortopedik olarak ben niye oturoyorum diye düşünmekten başka bişey yapamazsın bu koltukta. misafir koltuğundan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar