kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 herkes keko falan demişte arkadaşa gerizekalı diyen oldumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Anhora said: Kimsenin dediklerinizi yaptığı yok kasmayın. Paramı ve telefonu geri aldım. nays, polis mi buldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kermit said: herkes keko falan demişte arkadaşa gerizekalı diyen oldumu ? Arkadaşı boşver ben sana diyeyim. GERİZEKALI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Anhora said: Arkadaşı boşver ben sana diyeyim. GERİZEKALI. lutfen kimse hakkinda boyle konusamazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kermit said: herkes keko falan demişte arkadaşa gerizekalı diyen oldumu ? I have no further questions, your honor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beyler telefon forum dışı satılmıştır. dsanfxsdashdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Burda böyle bi konu açıp bu kadar keriz olduğunu cümle aleme yayarsan bu kadar lafı da kaldıracan kardeş kusura bakma iyiki ekşide falan açmamışın yoksa ana haber de bile adını söylerlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yandı çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tebrikler samsung galaxy s77 kazandınız mesajlarındaki numaralarıda arıyodur bu keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 elesso said: Anhora said: Kimsenin dediklerinizi yaptığı yok kasmayın. Paramı ve telefonu geri aldım. nasıl aldığını anlatsana.. polisten falan mı korkup verdiler? babasını yollamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kermit said: herkes keko falan demişte arkadaşa gerizekalı diyen oldumu ? babasının oğlu diyen oldu, ki en ağırı oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Şimdi babası üye olup gelirse şaşırmam,özürü babası diletir hepimizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 neden, babasınınki fotograf mı cekiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar