Sensible Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Arkadaşlar ben bu süper adamın kitabınan uyarlanmış filmleri izledikçe hayranlık uyandı bende stephen king'e. Birkaç kitap önerirmisiniz?[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tommyknockers (Şeffaf) It (o) Pet Cemetary (Hayfan Mezarlığı) Kara Kule vede en önemlisi Shining klasikler.. Bide son dönemde seri vesaire gibi ıvır zıvır kitapları var içlerinden malum Green Mile (Yeşil Yol) gayet ii.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hayvan mezarlığı (filmi var) , Mahşer (Bunun da filmi var, hata 1 tane de değil) sooracığıma başka ne vardı lean. Hatırladıkça söölerim[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yememiş içmemiş tuvalette bile kitap yazmıış bi adam bu. şimdilerdede 20-30 sayfalık degileri var mini korkular onlar. korkuyorum bu adamdan[signature][hline]no gay, no cry www.fallenbishop.cjb.net eski topic lere bakınca immune to terlik shield'im oldugunu örendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Shining hayvan mezarlığı IT ha bir de Yaratık vardı [signature][hline]Apache, 13 January 2004 23:27 tarihli mesajında demiş ki: "bayhanı dınledıkten sonra hayattan tum beklentılerımı ısteklerımı kestım don mevlanaa hoeydrea.." [Bu mesaj THiM tarafından 23 January 2004 13:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Shining Pet Cemetary IT Kışa açılan kapı[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: SadButcher, 23 January 2004 13:00 tarihinde demiş ki: Bide son dönemde seri vesaire gibi ıvır zıvır kitapları var içlerinden malum Green Mile (Yeşil Yol) gayet ii. Shawshank Redemption'da Stephen King'dendir mesela.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ben şuan kara kuleyi okuyorum daha başındayım kitabın ama ilgince benziyo bakalım...[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yeşil yol hayvan mezarlığı düş kapanı tılsım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kara Kule inanılmaz keyiflidir. Kendini kitabın içinde hissedersin. Merdivenlerden büyücünün koşma sayfalarında resmen nefes nefese kalmıştım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ehe ben hayvan mezarlığını okurken "HAYIR SALAK AÇMA AÇMAAA" diye bağırırken bulmuştum kendimi. Ingilizceydi okuduğum kitap... Eleman kapıyı açıyor. Kadın gidiyor. "Hello darling..." Kadın içeri giriyor. Anlıyana hehe.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 heheheheh ekmek bıçagı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Hayvan Mezarlığı O[signature][hline]Where is Anatolia? icq :147852833 şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Kara Kule bir seridir esasında, fakat Stepehen amca kör oluyor biliyorsunuz o yüzden yazamayabilir gerisini. 7 kitap oldu seri şimdilik benim bildiğim. Ben en son çorak toprakları okudum gerisini bilmiyorum ama ilk üçü hakikaten harikulade idi. Kara Kule (The Dark Tower I : Gunslinger) Üçün Çizgileri (Bunun ismini çevireni yakalarsam öpücem, The Dark Tower II : Drawing of the Three, Üçlünün Seçimi demek istiyor arkadaş) Çorak Topraklar (The Dark Tower III : Wastelands) Bildiğim kadarıyla sadece bunlar çevrildi Türkçeye ama ben takip etmeyeli uzun süre oldu. Diğerleri; The Dark Tower IV : Wizard and Glass The Dark Tower V : Wolves of the Calla The Dark Tower VI : Song of Susannah The Dark Tower VII : The Dark Tower Enteresan olan Stephen King'in diğer pek çok kitabında buraya bağlantı olmasıdır. Yani Stephen King'in esas dünyası burasıdır denilebilir. Mesela, Ejderhanın Gözyaşları isimli kitabında Prens Roland (isme dikkat çekelim, Roland) Flagg isimli bir Rasputin benzeri vezirle mücadele eder. Aynı Flagg Mahşer isimli kitapta karşımıza çıkar. Tüm kötülüğü üzerine toplamaktadır. Felan Filan... Saygılar.[signature][hline]Fui - Up & Coming Shade Laimes - His Dumb Bot On a long enough timeline survival rate for everyone drops to zero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bir hayranı olarak; Hayvan mezarlığı Yeşil yol Ejderhanın gözü (Şiddetle tavsiye) Medyum Gece yarısını 4 geçe Dolores Claiborne[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tepki Rüya avcısı Sadist Hayvan Mezarlığı Kemik Torbası Filmleri kitaplarına göre daha kötü bence okumadan beğendiysen kitaplara bayılacaksın :)[signature][hline]"Could the pain of thooth or talon be greater than the emptiness and the silence? I think not." Drizzt Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 mahşer üçlemesi aşmıştır[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 rüya avcısının filmi çok kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yoo güzeldi![signature][hline]Su olsam, ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Adamda insan üstü bir yaratıcılık var. Deli kesinlikle. Ve kitaplarıma bayılıyorum :) Şu ana kadar sadece Buick i sevmedim. Önereceklerim O Kara Kule Serisi Karanlık Öyküler Kemik Torbası Maça Kızı[signature][hline]Penthesilea, Nova World Quest Writer. Nova World UO Shard Your paradise doesn't sound too fetching It's not only your souls which must be lost 'Hell is other people' Yeah, too right, my hell is you The sins of the flesh sound so appealing So let me wallow in my guilt Your hell will be my heaven So let's turn up the heat, let eternity begin Let's go to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 size birşey sorucam stephen kinge bende yeni başlıycam duyduğuma göre her romanda bir onceki romanın kahramanı ile ilgili bolumler olurmuş ilk kitabı nedir stephen kingin ondan başlamak istiyorumda ve toplamda kaç kitabı var?[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ÇOOOOOKKKKKKKKK =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 en son okuduğum Göz diye bir kitabıydı sanırım[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Stephen King normalde korku hikayeleri yazıyor diye hiç kitabını alıp okumadım. ama Ejderhanın Gözleri'ni sırf Ejderha kelimesi geçiyor diye almıştım, zaten kızının okuduğu tek kitap oymuş, çok hoşuma gitti. Aynen Kara Kule serisi de korkutucu öğeler barınmaz, daha çok fantazik kitaplar ama hikayesi çok yaratıcı, çok hoşuma gidiyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yanıtları okuyamadım, ama bu adamın filmlerini beğendiysen, kitaplarına ölürsün. Çünkü kitaplarnın okuduktan sonra filmlerini beğenmiyorsun =) Önerebileceklerim Karanlık Öyküler (En iyilerinden biridir) O Hayvan Mezarlığı Kemik Torbası Kara Kule serisi Maça Kızı vs. Aslında Buick 8 hariç tüm kitaplarını beğendim ben S. King'in. Adam kelime başına para alıyor artık ya :/ Edik : Haha daha önce önermişim =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 21 Ocak 2005 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar