Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Kaşıbeyaz

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Rahatça söyleyebilirim ki, Türkiye'deki en iyi restoranlardan birtanesi.
Orada yediğim kadar güzel kebap çok az yerde yemişimdir. Servis ve hizmet harika, iştah açıcılar, ara ve ana yemekler her şey mükemmel.
İnanılmaz temiz.
Bayağı lüks, bunun sonucunda da pahalı bir restoran. Ama her ne olursa olsun, verilen parayı kesinlikle hakediyor.

Öğrenci adamım gerçi, gidince patlıyor ama et hastası biri olduğum için, o terbiyeli kuzu şişi yemeden duramıyorum =) Aileden ısmarlayacak biri geldiği zaman hele, kolundan tutup oraya götürüyorum haha =)

Kesinlikle gidilesi.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise

Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

kaşı beyazın içinde sesto senso diye bi bar açıldı gidin görün büyük ve kalita biyer stand konusunda hiç dert çekmiyosunuz.. ayrıca bizim evin çok çok yakınında konumlanmasıda ayrı bi güzellik. gündüz markete yürüdüğümüz çocuk bir bakmışın ki barmen , garson olu vermiş[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 18 Ocak 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
1 sene olmadı Istanbul'a geleli.
Bık bık konuşuyo.
SET !

Gezdir lan o zaman dicem, gezdirdi de euhe. Bir de restoran gezisi istiyorum o zaman :D

Goering bu arada Beyti'yi de çok önerdiler evet, ama gidemedim. Nerede orası?[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

beytide kaşıbeyada "isimleri" güzel olan yerler.

şu anda favori kebapçım eminönü "hamdi" dir. kime sorsanız gösterirler eminönünde. teras katının manzararı olağanüstü kebaplar ve servis muazzam.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

develi eski tadından uzaklaştı. birde en son istediğimi maydanoz a 2.5 YTL yazınca iyice sinir oldum o yere. ulan maydanozun demeti 25 kuruş.[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 23

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

ben gıtmıstım baya guseldı kasıbeyaz evet ama sıparısler çok geç gelıo ama cok sufer[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...