bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 oldu canım. senin için araştırıyorum, sen rahatsız olma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Ben araştırdım bulamadım o yüzden bilen varsa paylaşsın diyorum. Araştır demedim. Ayrıca staja bile şart koşulan bir ülkede yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 bi daha araştır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Stajyer için şart koşmak gayet mantıklı zaten. İşle alakası olman saçmasapan tipleri ne yapsın adam işyerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Zaten stajda da bir şey öğreneceğimi sanmıyorum. Eğitim vs olsa daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 doğrusu fazlasıyla geç kalmışsın. yaz dönemi bitti gibi bir şey, back to school a şurada 1 ay kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 eğitimde de öğrenemeyeceğin için üstüne para verme bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Anhora said: http://www.yildizteknopark.com.tr/staj-basvurusu/ Bir burası var zaten. Kurtkoyde teknopark istanbul var, burda da bir suru sirket var. Daha bugun 10 tane stajyer basladi bizim firmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 para almadan amelelik yapacağım deyip de iş yeri bulamıyorsanız durum feci zaten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 SpiderS_DangeR said: Anhora said: http://www.yildizteknopark.com.tr/staj-basvurusu/ Bir burası var zaten. Kurtkoyde teknopark istanbul var, burda da bir suru sirket var. Daha bugun 10 tane stajyer basladi bizim firmaya. Sağolasın araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar