Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok kasar mıı?

berk444

Öne çıkan mesajlar

arkadasın yaptıgı tespit dogru. son zamnların cogu ekran kartı az cok haldebiliyor,
darbogazi ozellikle ram / hdd olusturuor..

ben notebookdan oynuorum. normal alanlarda ati radeon 9000 32mb mobility isi kotarıyor ama raid , zeplin vs gibi yerlerde 5400rpm hdd ve 256 ram oldukca buyuk bir darbogaz olusturuor.. oynanmıor[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
berk444, 23 Ocak 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
512 ram ve fx5200 ve 256 adsl ile oynamak zorundayım oyunu ama videolardaki kasılmaları görünce bi soru işareti oluştu. upgrade şansım da yok nolur sizce benim halım
benimde 512 ram 256 adsl 2.8 ghz işlemcim ,ati 9800 rodeon 128 mb ekran kartı var kasar diye ram için ram için para biriktirmeye başladım bile[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar sapıtmayın ya hayvani pcleriniz var diyorsunuz ki kasar falan :) daha neler bende para topluyordum 2 haftadır bir radeon 9550 ge alıp o/c çekicem işte tmmdır.[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AnakinSkyWalker, 23 Ocak 2005 11:01 tarihinde demiş ki:
Pekı oyun 64 bit te calısıyo mu?

64-bit i$lemciyle cali$iyormu diyosan cali$iyor evet. 64-bit i$letim sistemiyle cali$iyormu diyorsan eger cali$mamasi icin bi neden goremiyorum.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...