Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 iki uc sene oldu su gibi memleket ama siktir edin yasanmaz cidden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Finli gardaşlarımızı yedirmeyiz. İskandinavlar akıllı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: Abi taharet musluğu varmış adamlarda, ben inandım, Finler Türk. Buda mı gol değil ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Sarışın muhabbeti geçmiş. AOC'dan Fin arkadaşlarım vardı onlar bana Fenno-Scandinavia bölgesinde en çok esmerin Finlandiya'da olduğunu söylemişti, halkın Asyatik kökenlerinin bir ipucu olarak anlatmışlardı bana. Tabi ben bilmiyorum gerçekten istatistiği nedir bunun. fenn said: En çok ortaklaştığımız değer de bu herhalde. Kadınlara çok önem veriyoruz. Finlandiya'da kadına karşı şiddet %46. Türkiye'de ise %38. Tabii ki Finlandiya'da her vakanın raporlandığını, Türkiye'de ise en az bir o kadarının raporlanamadığını göz ardı etmemek lazım. Ee nasıl önem vermekmiş aminyum bu? Resource olarak önem veriyolarmış heralde, karı bulacaz diye gözleri dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 ironi yapmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 esmer olanlar lapon değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Bilmiyorum Lapplar da Finler de Ugric halklar, aralarında fenotipe bağlı bir farklılık var mıdır ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Korax said: Dogru duzgun tarihsel hicbiseye dayanmadan "onlarda yere tukuruyo bizde, onlarda da kadina siddet hedehödö bizde de" diye karsilastirmami olur lan? Onedio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 babamı keserim yukarıdaki finli asker hatun için 2 senede askerlik yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 abazalikta son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 http://i162.photobucket.com/albums/t250/Nimdural/1271176886624.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ahaha son resim gg direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 isveçi direkt bızıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar