Goering Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 patch geldi, bahsettigim bozuk itemleri silmisler AMA guess what 'in progress' itemleri database'den silmemisler Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Sen yazınca şimdi farkettim, benim %500+ crit damage olmuş 400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 (düzenlendi) benden buraya kadar, 70hr / lvl80 biraz oturursa bakarim ama mekanikler patlak, bunun ustune DLC gelmesin ztn dediginiz gibi cok cok az item affix/uniq vs. var 70hr belki 40hr ama oynanir 50tl -> 61tl film degerlendirecek gibi olursam; artwork iyi, sound cok iyi, gameplay iyi, multiplayer experience iyi, endgame orta 7,5/10 (pricing 10/10 yoksa 7) + still better than watching lighthouse movie Şubat 26, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2020 2 saat önce, Goering dedi ki: Gizli içeriği göster direk hotfix'lemisler, which is good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Dün aldım bu oyunu can sıkıntısından.lan single player oynuyorum bildiğin lag var oyunda.sonra farkettim online girmişim offline giriyim mi diye yeni karakter olusturma ekrani geldi.mikerler böyle işi dedim.kardeşim rdr2 yi almıştı yüklemeye bıraktım yattım.bence daha çok yolu var erken çıkmış bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar