reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 FILCO RED SWITCH EVLADINA BIRAK VORTEX POKER II BROWN SWITCH (Bilen bilir) Görseller temsili FILCO : 250 TL POKER: 225 TL Birini satarsam ötekini satmayabilirim. Yarım saat sonra vazgeçebilirim ikisinide satmaktan Yarım milyar verene ikisinide verebilirim. Çok kararsızım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 reampage said: FILCO : 250 TL POKER: 225 TL Yarım milyar verene ikisinide verebilirim. Toptan satışı çok yanlış anlamışsın abi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 :D ehueh yok birinden birini satıcam, aslında filcoyu satmak istemiorum ama ötekinide çok seviorum ikiside çok güzel ama ikisi aynı anda kullanılmıyor ya, yada denesem mi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ya yok biri brown'muş da biri red'miş de, n tane mekanik klavye mi tutulur lan. Varsa bir ağırlığın ona göre seç, yoksa hibritlerden birini seç takıl işte. Kırmışsınız kafayı :p Ben hala odun tipi klavye kullanıyorum, evlenince hatuna verip mekanik alacam para kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Ya iş yerindeydi biri, daha sora macbook kullanmaya başladım onada klavye abuk oluyor zaten kendi kalvyeside bence iyi maclerin. Birde bütün swtichlerden bi klavye edinip bunlarda karar kılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Koca bir cilginsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Abi 3 tane klavye sattım bu forumda, hepsi forum içi bu arada zaten şu sattığım aletleri burdan başka birine neden bu kadar pahalı olduklarını bile izah edemem herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Brown ne abi koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi 2.sinde ok tuslari mi yok ben mi bisey kaciriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kompakt şekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Poker satışta mı elan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 parantez içindeki "mekabik tabi" ne oluyo ? mekanikse mekanik asds (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Annesini babasını seven şu fistanın üzerine 1 kutu xanax atsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bunların sıfırı trde nerden alınıyor yoksa alınmaz mı 2. el klavye 3unhygienic5me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Silphatos said: bunların sıfırı trde nerden alınıyor yoksa alınmaz mı 2. el klavye 3unhygienic5me http://i.ytimg.com/vi/jOsRc2vokGU/maxresdefault.jpg bunu kullan. ben kullanıyorum çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 grinny said: Poker satışta mı elan? filcoyu değilde pokeri satiorum evet halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 2.sinin fontu çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Silphatos said: bunların sıfırı trde nerden alınıyor yoksa alınmaz mı 2. el klavye 3unhygienic5me Türkiyede direk yok abi ama gelir bir şekilde artık kur mur çılgın tabi filco kaça gelir bilemiorum gümrükte biner 140 dolar sıfırı zaten o civarda kargo margo 500 liraya gelir herhalde. poker daha mütevazı 100 dolar altı zaten onu çinden filan honk kong oralaradn satan bir siteden getirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 panpa ilk seri blackwindow var bende yurtdışından gelme (extreme midir nedir, o değil, standart versiyon). takas düşünür müsün maksat denişiklik olsun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 magnetar bunu önerdi http://www.amazon.com/gp/product/B00G505M4S/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER amazondan ilk kez alacam en dandik shippingle deneme olarak ucuz zaten bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Aiko said: Silphatos said: bunların sıfırı trde nerden alınıyor yoksa alınmaz mı 2. el klavye 3unhygienic5me http://i.ytimg.com/vi/jOsRc2vokGU/maxresdefault.jpg bunu kullan. ben kullanıyorum çok memnunum. aiko acil cevap ver nası bu klavye öneririm misin? amazonda 70 dolara buldum yapıştırıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 mokoko resimdeki 2013 model tournement edition cherry kullanio bu modeller amazondakiler 2014 kaihl switch kullaniyo alma yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ben 2014 diye koydum o resmi :P bi farkı yok gibi. diğer mekanik klavyelere kıyasla sessiz ama normallere göre hiç sessiz değil. onun dışında ışıklandırması yok eksi olarak yazabileceğim. memnunum ben baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar