KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 fenn said: hahhahhahhahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Hediye alırken şablonun şu olsun Almayı planladığın şeye ihtiyacı var mı, öyle bir şey arıyor mu? Evet-> özel günde değil normal bir günde al Hayır-> almayı planladığın şey birlikte yapabileceğiniz bir şey mi? -Evet-> uçak bileti, otel rezervasyonu tarzı seyahat, lezzet ve farklı mekanlarda seks sunabilen bir şey mi? --Evet-> al --Hayır-> pasta/ekmek/yemek kursu gibi beraber geçirdiğiniz vaktin kalitesini arttıranilecek bir şey mi? ---Evet-> ortak ilgi alanıysa alınabilir, onunla sadece eşlik etmek için gideceksen alma, sıkılırsın ve kursta alacağı keyif düşer. Onu yalnız gitmesi için normal günlerde teşvik et ---Hayır-> ev dışı bir hobi (e.g. fotoğraf, spor, dans) kursu ya da üyeliği mi? ----Evet-> senin de onun da ilgisi varsa tango vb bir kurs alabilirsin, yoksa diğerlerini almak bilemedim bence mantıksız. Sevgilime fotoğraf öğreteyim sana diye direttiğim dönemde fotoğraf ne ya falan diyodu. Sonra bigün verdim minolta x700ü al bu senin dedim. Önce otomatikte fotoğraf çekip sonra onları görememek heyecanlandırdı, sonra o filmi banyo edince fotoğrafa aşık oldu ve temel kavramları kendisi araştırıp öğrenmeye başladı. Yani analog fotoğraf makinesi alabilirsin mesela, ben burdan buna vardım sdf ----Hayır-> burdan yeni bi kol oluşturamıcam sıkıldım -Hayır-> giyebileceği, takabileceği, kullanabileceği(e.g. kindle, tablet, telefon) bir şey mi? --Evet-> kindle'sa al, diğerlerini alma. Edit: hatta kindle da alma. Antikalara ilgisi varsa zarif, ince ve şık bir kol saati alabilirsin. Ama antika olmayanları değer taşımaz bence. Tabi sevgilinin karakterini bilmiyorum, senin robot almanı önlemiş bi insan olduğu için yaptım bu yorumu --Hayır-> telefondan bu kadar yazabiliyorum sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 kardeş ne emek harcamışsın sevgilimi bırakıp sana hediye alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hiçbişey alma aklımdan çıkmış de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mutfak robotu bana alabilirsin bu arada şablon işe yararsa teşekkür olarak. Kitchenaid artisan istiyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Mutfak robotu ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: benjani said: cüzdan ya da ayakkabı al kotu fikir :P hicbirsey bulamassan git sephoradan ne biliyim boynerden filan hediye karti al o istedigini alsin :P orjinallikten yirtamasanda mutfak robotundan iyidir hediye karti ne ya al 100 lira harcarsin der gibi fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 500tl den asagi hediye karti alani doverlerki? 100 lira ne? hediye karti fiyati arttikca makbuldur, boynerden alinmis 1000tl lik hediye kartina burun kiviricak kadin cok az su ulkede. hediey kartinin boel bir drwabacki var iste, kolaya kacmanin bedelini odiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Anneannem verirdi doğum günlerimde 50-100tl kendine bir hediye al diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bi hediye paketi al içine kredi kartını koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Nigger işte düşüncesiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Hediye diye mutfak robotu mu alınır amk. Kişisel kullanacağı bir şey al, sana hizmetini bufflayacak değil. Mutfak robotunu alsan alsan anneler gününde alırsın. O da sende bu odunluğu görmüş ki önünü kesmek için mükemmel bir hamle yapmış, ggnormk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Esh said: bi hediye paketi al içine kredi kartını koy. Budurrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 budurrrrrrr http://www.youtube.com/watch?v=TPRGVqx-m9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 linke basmiyorum, dick in a box mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Seks oyuncagi al henuz almadiysaniz. Baya eglenceli oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 aquila said: linke basmiyorum, dick in a box mi? Yok ya serbest çağrışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: 500tl den asagi hediye karti alani doverlerki? 100 lira ne? hediye karti fiyati arttikca makbuldur, boynerden alinmis 1000tl lik hediye kartina burun kiviricak kadin cok az su ulkede. hediey kartinin boel bir drwabacki var iste, kolaya kacmanin bedelini odiyorsun. 500 1000 3000 farketmez sonucta para verir gibi git harca diyosun ayrica boyner ne asdsa (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Esh said: Seks oyuncagi al henuz almadiysaniz. Baya eglenceli oluyo adam nasıl işini biliyo. feyz alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 bana da seks oyuncagi alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Damacana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 hadi ben de kıyak yapıp bi çift seks oyuncağı söyliyim. pretty love. eskiden adı farklıydı şimdi bu olmuş. on yıl duacım olursun bunu alırsan sana dönüşüyle birlikte. uzaktan kumandalı versiyonu 300-400 bi şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 boyenr iyi gayet, orta ust segmentte bulunan en iyi markalari sunan baska alternatifi yok YKM yi aldiklarindan beri. kozmetik, canta, giyim, aksesuar bulunduruyor. guzel secim gayet bide untumamak lazim ustune basarak vurguluyorum, sevgilisine dogum gununde "mutfak robotu" almayi dusunucek yapida bir insana hediye fikri veriyorum, kiayfet, aksesuar filan al desen direk kizcagiz aci cekicek. kolye al desen gider sunu alir http://farm4.static.flickr.com/3369/3337749359_4cd16f367b_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar