applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yenerse dedim zaten :D ben de pek inanmıyorum gs'nin puan bile alabileceğine. braga macı öncesi fener 4-5 atar gs'ye diyordum bizim macta falan iyi top oynamıslardı (20 macta 2-3 mac falan işte) ama adamlar direk kısır futbola sıfır pozisyona geri döndüler. gs defansı baya kötü de,fenerin de hucum organizasyonları bir o kadar kötü. duran top dışında gol atar gibi oynamıyor fener, hoş gs de duran toptan cok yiyor sdasfa cok sacma bir mac olacak gibi ya. zaten fener buraya kadar savunması ile geldi 1-0 1-0 şimdi o 1 taneyi atamayınca oyunun ve pereira'nın planının ne kadar kötü oldugu ortaya cıkıyor. planı 1-0 olan büyük takım olmaz,olmamalı. o yüzden 1 puan kaybı daha karıştırır feneri, zaten ite ite geldiler buraya kadar
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Fener kaybeder de biz de kaybederiz merak etme, kayıpsız gitmesi imkansıza yakın maçlar var.
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 q17 cezalı. atiba oynayacakmış, adam maç kaçırmadı herhalde bu sene hiç, terminatör maşallah.
tunch Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 aktiftablet said: Fener kaybeder de biz de kaybederiz merak etme, kayıpsız gitmesi imkansıza yakın maçlar var. kayıpsız gidersek zaten Gs maçına kadar , şampiyonluk gelmiş olur fener daha puan kaybedicek.
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yurtdışındayım buradaki markaları tanımıyorum, soğuk içecek tavsiyesi olan var mı?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bay bok gibi oynuyor takım, lanet olası milli aralar
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 offf devlet düşmanı sosaaaa kayseri osmanlı kasımpaşa sdsafssf
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 tolga dan kötüsünü bulmak büyük başarı ya helal olsun ahahaha
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Harbi lan tolga cikarardi o topu, yalniz beck yine efsane calim yedi golden once
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 golün kaleciyle alakası yok ya. savunma aptal 2 golde de. cidden kötüyüz ama ya
oldun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 yenilince liderligi de veriyoruz yenilmesek bari
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 keske tolgay yerine cenk i alaydı gomez tek basina sefilleri oynuyor ilerde
Öne çıkan mesajlar