applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ahahaha ulan Peksimet asdasfa zaten kupa maçları izlemesi çile bayıyor insanı, bir de peksimet fcadasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 çk güzel attı adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 adam sanki at yarışı yorumluyor ya ses tonuna bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 maç 2. viteste oynandı abi zaten. fakat frei cidden cok iyi, muhteşeme katlanmak yerine bu adamı izlemek isterim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ulan i.melih belej bilet dağıtmaktan daha maç biletlerini satışa çıkaramadı osmanlı - bjk maçının , ağız tadıyla osmanlıya koymaya geldik diye bağıramayacaz galiba stadda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 DarKRideR said: Bilic nereye geçiyor ya, adamınız nerelere düştü kaç haftadır konuşmuyorsunuz bile safsdds valla ben bayaa yakından takip ediyorum aynı sehirdeyiz suan 5-6 oyuncu sakatlanınca haliyle takım biraz dagıldı ama ortada bilic için bir sıkıntı yok en son antreman sahalarını değiştirdiler.Sakatlar düzelince takımda eski formunu alır sen konusmayınca da adam düsüse geçmiş olabilir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 http://www.altinordu.org.tr/Haber/3027-1/CAGLAR-SOYUNCU-HAKKINDA-ACIKLAMA çağları istemişiz altınordu sene sonu demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 cenk tosun kötü sakatlanmış geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ben de ayağına falan birşey oldu sandım öyle diyince kafasını yarmış abi beşiktaşlı forvet işte normal bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Llama said: http://www.altinordu.org.tr/Haber/3027-1/CAGLAR-SOYUNCU-HAKKINDA-ACIKLAMA çağları istemişiz altınordu sene sonu demiş Peşin olarak 1.750m euro vermişiz. Aynen bu sebeple vermek istememişler. Ayrıca Leverkusen, Leipzig ve birkaç Alman takımı daha bir süredir izliyormuş ve onlarda talipmiş. Devre arası 3 milyon peşine veririz yoksa sezon sonu görüşelim denmiş en son bizimkiler bayağı isteyince vs. ki sezon sonuna kalırsa o taliplerden zaten alamayız iyi bir para vermeden. Bu transfer hiçbir şekilde olmaz yani. Zaten özellikle Almanya'dan talipleri değerlendirip gitmesi kendi kariyeri içinde en doğru seçenek olur. Umarım TR de kalmaz, kalacaksa da bize gelsin plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 oldun said: DarKRideR said: Bilic nereye geçiyor ya, adamınız nerelere düştü kaç haftadır konuşmuyorsunuz bile safsdds valla ben bayaa yakından takip ediyorum aynı sehirdeyiz suan 5-6 oyuncu sakatlanınca haliyle takım biraz dagıldı ama ortada bilic için bir sıkıntı yok en son antreman sahalarını değiştirdiler.Sakatlar düzelince takımda eski formunu alır sen konusmayınca da adam düsüse geçmiş olabilir. :D Kim sakatlandı abi, Lanzini dışında rotasyonda kullandığı adamların %90'ı sağlam. Klasik Bilic işte oyun sistemi çözülüyor sonra çare üretemiyor. Bu kadar başarılı olması bile ona yeter, bu sırayı korumaya kasar bundan sonra. çapı onu mümkün kılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 yedek gibi yedek https://twitter.com/HaberKartali/status/677558037545095169?lang=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 milo da oynamış çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Altinordu hemen salmaz oyuncusunu. Seyit cok akilldir. Biraz Aziz'dir ama kulubun her yerinde tirnaklariyla kazinmislik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 applev0dka said: yedek gibi yedek https://twitter.com/HaberKartali/status/677558037545095169?lang=tr said: mariyo gomeş @birsutveaut 14 sa.14 saat önce @HaberKartali Admin aynı anda gsyi ayrı fbyi ayrı sikmiş muazzam amk :d SASASAASSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 aynen inceeee sdsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 NTVSpor'a da düştü. Douglas için hem kendisiyle hem de Dnipro ile anlaşmışız. 4.5 milyon euro bonservis verecekmişiz. Ayrıca Boyko içinde pazarlık devam ediyormuş ikisini birlikte getirebilir mişiz. Geçen yazmıştım, beklendiği gibi oluyor. Yine ucuz yollu yöntemi tercih ettiler. Bu sefer tutar mı bilmiyorum. Boyko iyi kaleci ama Ospina ile anlaşmışsan ve Arsenal de bir şekilde sana vermeyi kabul ediyorsa gidip onu alacaksın. Boyko 1 ise Ospina 3'tür ve üçün beşin hesabını yapmayacaksın. Boyko'nun genel performansının yanında parlamasının ana etkenlerinden biri Dnipro'nun oyun sistemiydi ki biz çok farklı bir sistemde oynuyoruz mesela. Ben kaleciyi Dnipro harici tanımıyorum ama mesela sisteme entegre olamazsa GG Douglas mesela çok iyi stoperdir ama sol stoper arıyorken, o mevkiiye transfer yapacakken gidip sağ ayaklı bir kesiciyi almak bana kalırsa yine kumar. Yine geçen sene hariç canlı hiç izlemediğim için sol stoper performansı hakkında hiçbir fikrim yok ama transfermarkt verilerine göre vs. kariyeri boyunca çok az sol stoper oynamış. Bu da mesela ekstra risk. Şimdi belki bu kadar kaliteli iki futbolcunun normalde ederi 10 milyon falandır ama biz 5-6'ya alacağız diyelim. Kâr ettik uff süper falan tamam da "tutup tutmama" riskine girmek, böyle bir sezonda saçmalık. Daha rahat harcayıp, bizi direkt sonuca götürecek güven hamleleri yapmak gerekiyordu. Bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Bu arada bizim elemanların söyledikleri; Pektemek > IBB Kesin gibi bir şey diyorlar. Mustafa'yı sene başında da istemiş Avcı ama kendi gitmek istememişti hatırlarsanız, kendimi kanıtlayacağım diye. Olmayacağını artık kendi de anladı ki gitmek istemiş. IBB vazgeçmezse %100 gidiyor. Motta > Konya (galiba) Konya istiyormuş, resmen teklifte yapmış. Yurt dışından birkaç kulüp daha istiyormuş, Brezilya'dan varmış bir tane de Konya kadar iyi para vermiyorlarmış. Bu da olur, olmazsa da her şekilde devre arası gidiyor dediler. Franco > ? Kiralık gidecek, kesin gibi diyorlar. ŞG şu haliyle hiç bir şekilde düşünmüyormuş. Son 2 senedeki gelişimi ve milli takım performansı yüzünden de kendini geliştirebileceği bir kulübe gönderin denmiş ya da direkt satın fark etmez demiş. Teklif iyi olursa satılabilirmiş ama tahminen kiralık diyorlar. Tolga > Büyük ölçüde gidiyor. Hami ile görüşmüş. TS'ye dönecek ama satılacak mı, kiralanacak mı yoksa takaslanacak mı bilinmiyor. Son olaylar yüzünden kendisi de çok üzülmüş işte kaçıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 ospina gelmeye dünden razı abi. 2sinin parasına ospina alıp stoperde ucuz oynayalım. rakiplerimizin stoperleri de bizimkilerden üstün değil zaten, kaleden kaybediyoruz. tek transfer yapalım kaleye yapalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Ha bir de sezon başı buraya da yazmıştım onca, bizim gönüllü scoutlarda yönetime defalarca alın diye rapor vermişlerdi de iplenmemişlerdi. GS alamadığında Rajkovic'i biz alıp yedek kaleci yapalım bari diyordum, sonunda birilerinin de aklına gelmiş. Stojkovic ile birlikte İstanbul'a davet edilmiş ve görüşülüyormuş. Ya Boyko yerine ya da Boyko ile birlikte alınacakmış bu ikisinden biri ama tahminen Boyko olmazsa diye yedekte tutacaklar. Rajkovic'i Maccabi sezon başı 3 milyon euroya almıştı. ŞL de tüm maçlarda oynattılar da ve tahminen 4-5'ten aşağıya bırakmazlar. Tamam 16 gol yedi ŞL de ama olsun, potansiyeli Cech kadar var bu çocuğun her şekilde değerli yatırım olur. Umarım alabiliriz. Gerçi yeni yabancı sınırında iki yabancı kaleci olayında bayağı sıkıntı vardı diye hatırlıyorum. Hatta GS almak istediğinde muslera ile aynı anda kadroda olamıyor diye mi vazgeçtik diyorlardı neydi. Tabii bahanesiydi o işinde asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 fransa 2. liginden ucuz yollu toraman ön libero bulsalar bir tane, bir tane de yedek forvet, karın tokluğuna oynayacak baya kaliteli adamlar var fransa liginde. bizim ligde coşarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 aman abi toraman deme tüylerim diken diken oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 oldun said: aman abi toraman deme tüylerim diken diken oluyor yapma ya, toraman BJK'ya gelmiş en iyi stoper'lardan birisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 P.tesi günü Osmanlıspor maçi için ne diyorsunuz? Zor maç olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 GS maçındaki oyun oynanırsa çok kolay geçer, Osmanlı ters takım gerçi de düzgün oynarsak korkulacak bir yanları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar