Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ya bu legendary ve artifact items olayı nedir? lütfen kimse önceki forumlara bak vs tarzında yaklaşmasın tamam offical siteden 500 kere baktık eyw henüz rengi belli dil vs benim merak ettiğim rengi belli olmayan bi item dogal olarak oyunda da yok blizz bunları oyuna neden koymadı yada ne zaman koyucak bi fikri yada bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 exp da koyar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 İlerde yaratılacak questler sonunda verilecek ödüller. Bu questler raid grubuyla yapılacak questler, mesela open beta sonunda bi dragon getirdiler, ortalığı maafetti. Normal oyunda böyle bi yaratığı kesince legendary verirler heralde.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayden Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 battleground larda da zorlu questler olacak belki oralardan da elde edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 neden koymadi. eh adamlar tum itemleri ivirlari zivirlari koysunlar 3 ay sonra hicbishi kalmasin, politikadir bu. yawash yawash vericekler itemlari, aksi taktirde 3 ayda herseyi alan adam sIkilir. onun yerine 3 ay sonra 1 trane item koyarlar 2 ay sonra bashka birsey cikartirlar milleti oyalar ayda 15$ alirlar.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Delidumrul, 21 Ocak 2005 15:44 tarihinde demiş ki: neden koymadi. eh adamlar tum itemleri ivirlari zivirlari koysunlar 3 ay sonra hicbishi kalmasin, politikadir bu. yawash yawash vericekler itemlari, aksi taktirde 3 ayda herseyi alan adam sIkilir. onun yerine 3 ay sonra 1 trane item koyarlar 2 ay sonra bashka birsey cikartirlar milleti oyalar ayda 15$ alirlar. 2 ayda 1 item 3 quest çıkartıp milleti oyalıyıp 15$ alıcak son firma blizzdir bundan kesinlikle eminim sc için hala çıkan mapler diablo için çıkan patchler bunun en güzel örnegidir bence ha oyunda olmaması bi politikadır eyw ona diyebiliceğim bişi yok ama resmi agızdan FAQ ları okumuştum oyundaki max lvl 60 mı sorusuna bile şimdilik evet cevabı vermiş ve ileriye yönelik yapıcakları genişletmeler konusunda ufakta olsa bi ip ucu vermiştir bana kalırsa bu oyundan sıkılmak için biraz uğraşmak gerekicek ben ne olursa olsun yaptıkları yapıcaklarının garantisidir görüşündeyim bknz battlenet serverları diablo Konudan konuya atlar gibi oldukta benim forum biraz gereksiz kaçmış nede olsa beta oynamadım o yüzden bi bilgim yoktu bu legendary items konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 tüm itemlar olsa zaten kötü olurdu. Bu oyuna 1 ay geç başlayacak birisi çok ezilecekti. Hemde oynayanlar tüm itemları tamamladıktan sonra sadece pvp için girecek belli bir süre sonrada pvp den sıkılıp oynamamaya başlayacaklardı. Böylesi daha iyi şimdi "oh be karakter bitti" derken yeni itemlar gelecek onları çıkartmaya uğraşacağız istersek aksiyon yapacağız falan pek sıkılmayız böyle olursa[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 suan gelmemis bi suru instance ve raid quest var buyuk ihtimalle oralardan dusecek itemlar olacak yeni set itemlari vs gelecek. Ayrica battle ground lar gelecek ordaki oduller belki orda olabilecek loot lar vs bunlara dahildir. Yani suan biz oyunun cok az bi kismini oynuyoruz acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Yanılmıyorsam şöyle bir açıklama yapılmıştı: Raid Dungeon'ı olan Onyxsia'dan düşen bir item (legendary) size bir sonraki Raid Creature'ı yenmede büyük avantaj sağlayacak. (Fire god, ismini unuttum)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 iyide Onyxsia' ya kac kere tecavuz ettiler beli degil dushmush olsa haber olurdu yani[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 valla iyi bir item düşer orası kesinde başk bir elite boss içinmi düşer bilemem o lvl 62+ elite boss kesıpte bıse dusmese blizzard ana avrat soven mail atardım[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 62+ lvl i sololamasan bile en kötü 2-3 kişi falan alırsın bence belli bi lvlde...15 dakkada bir bi tanesini öldürsen saatte 4 tane.. Her kestiinde bişey verse ihya olursun :) Tabi böle olmicak.. Kecen elite i aa bune mana potion dustu falan olcan :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben alterac takı yeti boss dan bahsetmıyorumkı 3-4 kere kesesinde dagger düşsün onyxia diyorum ondan da heralde min mor renklı itemler düşer heralde ondan da hala mana pot düşüyorsa koem blizzarda[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 blizz bu hell baaldan sadece mana pot dushtugu zamanlari bilirim ben[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Onyxsia nın kesildiği bir video varmı bildiğiniz? Nasıl kesmişler merak ettim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Onyxia yı kesen olmadı henuz. Maximum %22 HP ye düşürdü bi raid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 heh bircok kere olduruldugunu biliyorum. bir bug yardimi ile. havalanamiyor ve stuck oluyor millette tepesine biniyor.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kesen yok daha %20 ye indirdiler en son o zamanda yerden alavler cikmaya baslamis gene ölmüsler[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 acikcasi onyxia ya ait ss veya video varsa bende gormek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Onyxia, second attempt Onyxia ilk deneme ama download u linkini kaldırmıslar link hala saglam mı denemedim ama buda onyxia ya ait eldeki son movie http://www.dogma-guild.org in yaptıgı bi denemeydi dahasını bilen varsa paylassın bizde bilelim .. .. ..[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW [Bu mesaj OmeN tarafından 22 Ocak 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu arada Onyxia'nın minionları da var benim bildiğim. Biraz Diablo 2 mantığı sanki?[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oy efsane bu ya.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Illegal bir server'da kesmistik icinden 50s cikmisti :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: mikado, 23 Ocak 2005 04:09 tarihinde demiş ki: Illegal bir server'da kesmistik icinden 50s cikmisti :) belli ki pek iyi ayarlayamami$lar :)[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar