Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary Items

Pagan_Angel

Öne çıkan mesajlar

Ya bu legendary ve artifact items olayı nedir? lütfen kimse önceki forumlara bak vs tarzında yaklaşmasın tamam offical siteden 500 kere baktık eyw henüz rengi belli dil vs benim merak ettiğim rengi belli olmayan bi item dogal olarak oyunda da yok blizz bunları oyuna neden koymadı yada ne zaman koyucak bi fikri yada bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

neden koymadi.
eh adamlar tum itemleri ivirlari zivirlari koysunlar 3 ay sonra hicbishi kalmasin, politikadir bu. yawash yawash vericekler itemlari, aksi taktirde 3 ayda herseyi alan adam sIkilir. onun yerine 3 ay sonra 1 trane item koyarlar 2 ay sonra bashka birsey cikartirlar milleti oyalar ayda 15$ alirlar.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 21 Ocak 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
neden koymadi.
eh adamlar tum itemleri ivirlari zivirlari koysunlar 3 ay sonra hicbishi kalmasin, politikadir bu. yawash yawash vericekler itemlari, aksi taktirde 3 ayda herseyi alan adam sIkilir. onun yerine 3 ay sonra 1 trane item koyarlar 2 ay sonra bashka birsey cikartirlar milleti oyalar ayda 15$ alirlar.

2 ayda 1 item 3 quest çıkartıp milleti oyalıyıp 15$ alıcak son firma blizzdir bundan kesinlikle eminim sc için hala çıkan mapler diablo için çıkan patchler bunun en güzel örnegidir bence ha oyunda olmaması bi politikadır eyw ona diyebiliceğim bişi yok ama resmi agızdan FAQ ları okumuştum oyundaki max lvl 60 mı sorusuna bile şimdilik evet cevabı vermiş ve ileriye yönelik yapıcakları genişletmeler konusunda ufakta olsa bi ip ucu vermiştir bana kalırsa bu oyundan sıkılmak için biraz uğraşmak gerekicek ben ne olursa olsun yaptıkları yapıcaklarının garantisidir görüşündeyim bknz battlenet serverları diablo
Konudan konuya atlar gibi oldukta benim forum biraz gereksiz kaçmış nede olsa beta oynamadım o yüzden bi bilgim yoktu bu legendary items konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

tüm itemlar olsa zaten kötü olurdu. Bu oyuna 1 ay geç başlayacak birisi çok ezilecekti. Hemde oynayanlar tüm itemları tamamladıktan sonra sadece pvp için girecek belli bir süre sonrada pvp den sıkılıp oynamamaya başlayacaklardı. Böylesi daha iyi şimdi "oh be karakter bitti" derken yeni itemlar gelecek onları çıkartmaya uğraşacağız istersek aksiyon yapacağız falan pek sıkılmayız böyle olursa[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

suan gelmemis bi suru instance ve raid quest var buyuk ihtimalle oralardan dusecek itemlar olacak yeni set itemlari vs gelecek. Ayrica battle ground lar gelecek ordaki oduller belki orda olabilecek loot lar vs bunlara dahildir. Yani suan biz oyunun cok az bi kismini oynuyoruz acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

62+ lvl i sololamasan bile en kötü 2-3 kişi falan alırsın bence belli bi lvlde...15 dakkada bir bi tanesini öldürsen saatte 4 tane.. Her kestiinde bişey verse ihya olursun :)

Tabi böle olmicak.. Kecen elite i aa bune mana potion dustu falan olcan :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

Onyxia, second attempt

Onyxia ilk deneme ama download u linkini kaldırmıslar

link hala saglam mı denemedim ama buda onyxia ya ait eldeki son movie http://www.dogma-guild.org in yaptıgı bi denemeydi

dahasını bilen varsa paylassın bizde bilelim .. .. ..[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW

[Bu mesaj OmeN tarafından 22 Ocak 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...