kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 gaziantep bişiydi ya unuttum tam adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Laurelin said: hee ev lahmacunu :D http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2014/07/anne-pizzasi.jpg ev lahmacunu değil la o, içini sen hazırlıyosun lahmacuncu pişriiyo ayran ev ayrnaı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 güzel oluyor oyle hem de fakirseniz baya hesaplı pide mide işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kermit said: bağdat caddesinden göstepe tren istasyonuna çıkarken sağda gaziantep lahmocu var. en iyisi Abi bunu baskalariyla paylasma, hatta sil mumkunse. Fazla yayilmasin, byku cikiyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hemen 341 tane lahmacun sipariş ederek dükkanı kitleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 nası lahmacun, kıtır mı yumuşak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lahmacunun kıtırı makbuldur... Ne o öyle pazar lahmacunu gibi yumuşak yumuşak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kavrulmuş kıymayla lahmacun yapan yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kermit said: gaziantep bişiydi ya unuttum tam adını. denedim bunu. gayet güzel. ama en üst seviye değil ya. 8/10 diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 evemi söyledin gidipmi yedin ? yoğun saatte gitmeyeceksin bu arada. öğlen arası falan olunca meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 eve söyledim. yavaş ama sıcak geldi. restoranda yiyince fark olacağını sanmıyorum. bilen varsa birebir murat lahmacunu. aynı ustadan öğrenmişler formülü bariz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 eve soylemek ile dukkanda yeme arasında fark var. eve soyledigin gevrek gelmiyor, yumusamıs oluyor hamur. benim favorim burasıydı istanbul'dayken, hala duruyordur herhalde. https://dantellerdunyasi.files.wordpress.com/2010/05/hpim6709.jpg izmir'de her yemekte once masaya roka geliyor. rokayı severim, izmir'de otun en tazesi bulunuyor ama lahmacun maydonozla yenir. burada yesillik isteyince roka geliyor lahmacun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bu lahmacuncu varken daha ecevite anayasa firlatilmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben tesvikiyedeki tat-bak in lahmacununu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Cağaloğlu Sütiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 borsam çok iyidir ya. işte o 9/10luk bi lahmacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar