Monalith Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Arkadaşlar eğer oyunu bıraktıysanız ve artık oynamayacağım diyorsanız, sizden acc. unuzu satın alabilirim. İçindeki charın hiçbir önemi yok tek amaç ole cd ile kasmamak. Herneyse mailim [email protected] Orange a falan gelen biriyseeniz tercihimdir, ben ultimadan Monalith Oamalian , Saygılar[hline]Newbie... [Bu mesaj Monalith tarafından 11 Şubat 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ben orange dan lalu.... bana soyleseydin ya en basinda acc istiyorum diye vardi 2 tane... ama su anda elimde kalmadi :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wiss Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 70$ karsiliginda lvl 47 armsman us/kay account u satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 wiss onu ben aliyim ya yanliz ben italya serverinde oynuyorum bi pc den 2 servera girebilrimiim bilmem olmadi diger pc ye daoc eu yukleriz :) verirseniz tabe :P :)) nekadarsa fiyati[hline]Daoc Vortigernde oynanir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Yüklenmiş olan klasörün taşınması ile oyun taşınabiliyor ise o zman mantıken oyunun farklı versiyonlarını farklı klasörlere yüklersen o zman bağlancağın servere göre gerekli oyunu açarak oynayabilirsin. Dezavantajı Sadece aynı oyunu 2 kere yüklemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar