Umuruk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Yahu buna ne denir tam olarak bilmiyorum o yüzden üniversitede ki ismiyle açıyorum sanırım konuyu Gönüllülük derneği olarak bahsetmeyi düşünüyorum.Malum üniversite bitti ve iş hayatına falan atıldık ama bu benim içimde kaldı ve epey bir süredir bunu hayatıma yerleştirmek istiyordum. Huzur evi ziyaretleri, yetimhane ziyaretleri veya kendini düşünmeden toplum huzurunu düşünerek gerçekleştirebileceğin bir sürü proje buna dahil edilebilir. Biraz baktım bakındım fakat uygun bir şey bulamadım.Kimisi malum parti şakşakçılığı yapıyor, kimisi faaliyetlerini yurt dışında gerçekleştiriyor bazılarıysa sadece üniversite öğrencilerine hitap ediyor oralarda örgütleniyor. Bildiğiniz, önerebileceğiniz bir dernek bulunuyor mu ? Nereden nasıl bulurum veya nasıl aratmalıyım ki aradığım şeye çıkabileyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://www.kuzeydoga.org.tr/ gecen bir yazı okumustum haklarında hoşuma gitmişti. yazıyı da buldum http://www.bizevdeyokuz.com/doga-gonulluluk-kuzeydoga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sivil toplum kuruluşu mu demek istiyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Bir kere heves edip gitcen huzurevine sonra bir daha önünden bile geçmiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 sosyalben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 TGEV de çalışabilirsin , haftasonları kısa bir eğitim sonrası bilgin dahilinde ders yada urs açabilirsin çoçuklara , bulunduğun il temsilciliği ile iletişime geç seni yönlendirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar