Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Önce 10 kere aşağı yukarı gezip "Sağlık bölümümüz var mı lan bizim" diye aradım, sonra Konu Dışı'ndansa buraya açasım geldi. Yaklaşık 6 hafta önce baş parmağımın ucundan 1-1.5 cm bir parça koptu. Ciddi bir operasyon oldu, 3 hafta atelle durdum, 3 haftadır da sabit sargılı pansuman var. Bu esnada hareket sıfır tabi, atel çıktıktan sonra 2-3 günde bir pansuman için açıldığında azıcık büküp kıtlatmaktan ibaret. Şu an yaralar kapandı, dikişler alındı, her gün açıp sıcak suda egzersiz yapıp geri sarma aşamasına geldim. Bunu 2-3 gündür yapıyorum ama gözle görülür bir gelişme yok. Kendim ite çeke bunu toparlayamayacağım veya çok uzun sürecek gibi duruyor. İstanbul'da bu baş parmak/el işini yapabilecek en güvenilir fizik tedaviciler (büyük kurum ya da referans olabileceğiniz klinik) nerelerdir? Seans başı fiyatlar ne civardadır? Anlayan varsa bonus olarak, ne kadar zamanda toplarım aşağı yukarı? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 geçmiş olsun ya nası becerdin onu? fabrikada makineye falan mı kaptırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Motorun bakımını yaparken zincire kaptırdım, dişli geçti üzerinden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 geçmiş olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 bunun biraz daha buyuklerinden avuc icini dolduracak kadar alacaksin.. gunde 1 le basla 2-3 gun sonra 2 -3 e cikart.. once isit -kaynar suya sokma sicak su torbasini doldur etrafina 1-2 kat havlu sar ince sonra ustune koy parmagini.. 5 le basla 1-2 gun sonra 6 ya cik kendi durumuna gore .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Baggio said: Motorun bakımını yaparken zincire kaptırdım, dişli geçti üzerinden :/ Of. Cok gecmis olsun. Fizik tedavinin iki asamasi oluyo genelde. Ya stimulator cihazla uyariyolar ya da hareketleri yaptiriyolar. Olay kas guclendirmek degil de kisalmis kasi uzatmak ise situmulator yerine fizisyen kaslarin ustune bastirarak falan da acabiliyo ama degismeyen kisim hareket. Hareketler bilinmeyen seyler degil, internetten bile bulup yapiyosun ama diger cihaz icin gitmende ya da arastirip bi cihaz edinmende fayda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Burda kozyatağı carrefour arkasında avicenna (eski anadolu çınar devlet hastanesi) adında bir hastane var, orda bir arkadaşım el için cyrotherapy gibi bir şeyler yaptırıyordu düzenli. Bir araştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 görmemiştim geçmiş olsun. Acıbadem sporcu sağlığı merkezi baya iyi diyor burdan giden arkadaş ama onun bacağı kırık kayak yaparkenden fena oldu. Parmak için bilemicem. acıbadem sporcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Oncelikle gecmis olsun parmak veya el icin fizik tedavi fazla ekipmanli ve extra islemli olmadigi icin fizik tedavi merkezi veya doktor birkac gezersiz yaziyor onlari evde yapabiliyorsun Enistemde parmagini makinaya kaptirmisti isaret parmagiydi onun Kasima hareketleri ve hamur topu gibi olan toplardan vermislerdi Yani buyuk uzvullar olmadikca fizik tedavi merkezine git gel gerektirmiyor Ha uzvul kaybi var ise zaten psikolojiktedavi ile beraber fizik tedavi Merkezi oneriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Ben 1 ay kadar Acıbadem'in Sporcu Sağlığı Merkezi'ne gitmiştim omuz için, gayet iyiydi. Fiyatları hiç hatırlamıyorum ama sigorta karşılıyordu zaten %80'ini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar