Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Firmalar mekanlarına, kampüs mampüs diyorlar hasta oluyorum. Google'mış tribine sokuyorlar herhalde kendilerini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Adı göstermelik plazalardan daha iyidir emin ol :D Turkcell'in Maltepe yerleşkesi epeyi devasa yanlış hatırlamıyorsam birkaç bini bulan kendi bir o kadarda dışarıdan gelen çalışanları vardı. İçerisi desen hemen hemen aradığın çoğu şeyi bulabileceğin bir ortamdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 tam rezidans tipi olmasa da havuzlu mavuzlu soyak evreka var. ama içi full gibi 5-6 tanme çıkmaz herhalde. sahilde dap yapı var işe yürüyerek gitmem diyorsan 3-5 dakka çeker anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 senko said: yok gecmedim proje yapiyorum turkcell'e Kartal taraflarinda olmasına kasma. Metro var önünde. Metro hattına da bak. Arabayı koyacak yerin olmayacak. Otopark'ı projeye gelene açmıyorlar. Etrafta baska otopark da yok. Haziran ayında ben de 1-2 ay oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 kendim icin bakmiyorum yurtdisindan proje icin gelicek/gelen kafile icin bakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 ses et gelince, goruselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 olur abi. TSOL'da olacağım ben. Yazarım buradan, yemeğe gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Sex mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 senko senin nerden torpil var, enişteden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 abi jet demekten dilimde tüy bitti salkdjsalk nereden olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hmm bilgisayar teknikeri lazımsa beni de aldırsanıza turkcelle boştayım epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 orc_lord said: Adı göstermelik plazalardan daha iyidir emin ol :D Turkcell'in Maltepe yerleşkesi epeyi devasa yanlış hatırlamıyorsam birkaç bini bulan kendi bir o kadarda dışarıdan gelen çalışanları vardı. İçerisi desen hemen hemen aradığın çoğu şeyi bulabileceğin bir ortamdı :) abi hiç öyle kampüs falan denecek bir yer değil. dışardan gelenleri zaten yandaki eski SOL binasında çalıştırıyorlar rezil ötesi bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 lan kartala elektrik 3 ay önce geldi zaten ak ne residanzı. metro durağı yaptılar diye bu kodumun semtini medenileşti falan sanıyosanız şaşırmayın bi suratınıza su vurun. rezidanz değil o bildiğin magandahouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar