Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sankt Peterburg

Bezerye

Öne çıkan mesajlar

Nevsky Prospect'e yakın yerlerde kal.

Metro haritasını çözersen çok kolaylaşır işin, ama her türlü çok yürümeye hazır ol.

Ben gittiğimde temmuz sonuydu, beyaz geceler vs. uyku düzeni bozulabilir biraz ama çok takılma, haziranda nasıl olur bilmiyorum.

Hermitage müzesi, dostoyevski'nin evi vs. turistik atraksiyonlar her yerde yazıyor internette zaten, bakarsın. Sanata meraklıysan Hermitage'a baya vakit ayırırsın ama muhtemelen bitmez yine de, baya büyük.

Gece kulüplerine gideceksen biraz düzgün giyin, face control muhabbeti oluyor kapıda genelde. Mekan olarak önerebileceklerim, Estrada, L.U.X, Circus. Merkezden biraz uzakta Metro Club var, 3 katlı falan, çok tavsiye ederler ama hapçısı ergeni bol oluyor. Sen bilirsin. Mekanlarda esas eğlence geç başlar, sabah 6-7'lere kadar devam eder.

Nehirde tekne turu yapma, vakit kaybı. Tersanelerin falan önünden geçiyor, en fazla Zenit'in stadyumunu görürsün.

Petrograd'a gidebilirsin oradaki kale vs. güzeldir. Metroyla geçiliyor o adaya.

Yeme içme olarak Rusya bana göre tırttır. Borsch çorbası falan denersin kesin, ama pek iyi değil. Güzel İtalyan restorantları falan var, oralarda yersin.

Muhtemelen yanında dolarla gidersin, rubleye çevirirken komisyon vs. olaylarına dikkat et şehirde. Bir de paraların üzerinde en ufak yazı vs. olmasın, çok zorluk çıkarıyorlar.

Polisten olabildiğince uzak dur.

Aklıma ilk gelenler bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nevsky'e yürüyerek 5dk mesafeli kanalın dibinde balkonlu fln güzel bir ev tuttuk ama 5 günlük maliyeti 1700TL ye geldi evin toplamda,tek odalı eski püskü evlere 1000 vermek içimize sinmedi pek.Buda ev sahibimiz :P

Baya bir gezilecek görülecek listesi oldu , bakalım nasıl yetiştireceğiz hepsini,CS ten bir yandan da bedava şehir turu kovalıyorum sdf o şekilde olursa daha bir güzel olacak tabi.

Piter'e kadar gelmişken de meşhur rus balesine'de gidelim dedik.O tarihlerde uygun Uyuyan güzel , Don Kişot ve Jewels ismiyle 3 tane bale gösterisi var mikhailovsky ve mariinsky tiyatrolarında hangisine gitmek lazım acaba ?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...