AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya en iyi oyuncular ve popularitesi yüksek oyuncular belli... takımına yararı olmayan veyada kötü oynayan oyuncuları dile getirelim istiyorm yoksa iyiyi takdir etmek kolay... Kötüleri eleştirelim ve çözüm yolları arayalım derim..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 K.Braynt Allen Iverson Michael Jørdan[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Michael Finley[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 T-Mac[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Allen Iverson TEK GEÇERIM[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tabiiki CArmelo Anthony[signature][hline]K.A.L. öğretmeni Niyazi Hoca bir tarihte demiş ki;"olum konuşmayın lan, walla susmazsanız yazılı kağıtlarınızı dağıtmam zil çalınca da alırım!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 tabiki tabiki yok o yok bu.. gadfkasdkas hede hödö...bakın ne demişiz kaç kişi uygulamış?? said: Ya en iyi oyuncular ve popularitesi yüksek oyuncular belli... takımına yararı olmayan veyada kötü oynayan oyuncuları dile getirelim istiyorm yoksa iyiyi takdir etmek kolay... Kötüleri eleştirelim ve çözüm yolları arayalım derim.. ama kime demişiz..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 farkımız kalitemiz; Tracy McGrady[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 jason kidd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunnn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yazılışını tam bilmiyorum ama Carmelo Anthony..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Vlade Divac ve Chris Webber.[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET WHISPERED VOICES AT MY FEAR DEATH BEFORE MY EYES LYING NEXT TO ME I FEAR... Whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Yao Iverson Bryant T-mac[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Tıkla yada Clickle Pati Sözlük Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paul Pierce[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 vince carter(vinsanitiy)*************** *************** steve francis t-mac[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane13 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 c-webb ama yaşlandı[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Allen İverson *3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 V0nce Carter uçan kanadali.....:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 kesinlikle Jason Kidd tek başına bir takımı sünepelikten zirveye taşıdı, helal olsun adama[signature][hline]Emaleth, 12 Ocak 2005 18:11 tarihinde demiş ki: where is hareket, there is bereket paticiklerim. Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Theodorus, 29 Aralık 2004 18:28 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 29 Aralık 2004 18:04 tarihinde demiş ki: T-mac! +1 +1[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lebron James j.Richardson A.Carmelo T.Mac Steve Francis Tim Duncan Kevin Garnett Ben Wallace Shaq Peja A.Iverson Igoluaskas Dirt Nowitzki Micheal Finley C.Ward Kenyon Martin Reggie Miller Steve Nash Lue Yao Ming Jason Kidd Vince Carter Hido Mehmet İbo Ray Allen Jimmy Jackson Odom Rasheed Wallace Mike Biby Dikembe Mutombo Micheal Jordan Tinsley Kobe Bryant[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Vince Carter... Kobe Braynt... Stephan Marbury...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 MJ Kevin Garnett Wilt Chamberlain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi yao gibi boyum olsa ahh ahh[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Jason Kidd diyince kusasım gelio nefret ediyorum ya,Steve Nash ters düz eder bence jason kidd'i hatta hatta biby bile daha iyi.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Lamar ODOM[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar