Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Evet anketteki soru açık, yorumlara niye olduğunu da yazarsanız iyi olur. iş sahibi olup toptan satış için kullananları da merak ediyorum gogo 1-ben satış için sahibindeni kullanmıştım estonyaya gitmeden, ne var ne yok ordan sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ooo adam estonyaya sahibinden açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Hepsiburada.com yi 3. kişiler kullanamıyor firma olup anlaşma yapman gerekiyor... geriye ücretsiz olan sahibinden kalıyor... gittigidiyorda manyak manyak paralar istiyorlar Ama firmala olarak 3 ünüde kullanabilirsin ;) Cevabım şahıs olarak "sahibinden". Firma olarak "Hepsi". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 sitelerin firmalarla nasıl anlaşması oluyor? yurtdışında olan bir firma da anlaşma yapabilir mi? normal kullanıcı olarak hesap açıp satış yapsam, ürünü yurtdışından göndersem (firmanın ürünü) olur mu bu sistem? @Fistan düzelttim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 ne diyon olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2015 hepsiburada 4 kere falan, gittigidiyor 1 kere, sahibinden 0 kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 gittigidiyordan 50 60 parça şey satmışımdır müşteri hizmetlerinden hiç memnun kalmadım ama en çok girilen site de o kafalarına göre size hiçbir şey söylemeden ilanınızı girilemez hale getiriyorlar (tıklayınca arama sayfasına dönüyor) ama siz girebiliyorsunuz fark etmiyorsunuz. hellban atıyo lan adamlar resmen asjdghsdf sonra fark edince noluyo lan diyosunuz iki gün sonra nolduğunu söylüyolar, faturasını zaten ibraz ettiğin şeylere sahtelik şüphesi.s.s deyip hellban atıyorlar birebir aynı faturaları tekrar yolluyorsun kabul ediyorlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 biz ailecek n11.com kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 amazon + ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Aralarında satıcılar bakımından en leşi gittigidiyor. fake ürünleri bile bile orjinalmiş gibi , orjinal fiyatının 1.5x misline kaktırıyorlar.Sanalpazar falan burdan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Sanalpazarin dünyadan haberi yok. Sözleşmede yasaklanmış ürün koymusum 3 tane satıldıktan sonra fark etti adamlar hdbsbd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hepsiburada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 üçü de farklı iş modelleri olduğundan anket hatalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 üçünde de aynı şeyi yapıyorsun. sahibinden'de ekstra olarak normal ilan koyabiliyorsun sadece bi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar