Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu konuya nasıl başlık atmalı? oha diyebiliyorum şu an (sağlık içerir)

dasBock

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

dasBock said:

. ancak çin'de alternatif tıp ile kanser tedavisi yapıldığı da bir gerçek. .

neden sadece cin de yapiliyor peki hic bunu dusundun mu ?

abi benimle tartışasın ya da bana bişe öğretesin diye açmadım bu konuyu neden bu kadar gayret gösterdiğini anlamıyorum. birşey tecrübe ettim sadece onu aktardım. konuda herhangi bir bulgu yok 'bu yöntem kesin işe yarıyor siktir edin öteki metodları' diye. ben sana neden allaha inanıyorsun ya da inanmıyorsun diye birşey soruyor muyum? hayır çünkü senin kararın senin yorumun bu da vermiş olduğum bir karar sonucu benim yaşamış olduğum bir yorum ve tecrübe. hepsi bu. rahat olun.

Suark Cool Story Bro :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu güzel suratım orta3te yaşadığım bi kaza sonucu peynir gibi dağıldığında tüm doktorlar bir an önce ameliyat etmemiz lazım derken frankestein gibi gezerken tüm gün elma süre süre tuta tuta 1 haftada iz bile kalmamıştı bırak ameliyatı sdf.

artık neye inanacağımı bilmiyorum o olaydan sonra. ameliyatla bile adam olmayacak gibiydi çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

opu okuyan varmı bu arada

Okudum ben.

Özet:

- Rus doktor varmış. Gözleri efsaneymiş. Mavi ve derin.
- Rus doktor kadınmış.
- Rus doktor önce OP'un kız arkadaşını tedavi etmiş.
- Rus doktor OP ile Skype görüşmesi yapmış.
- Rus doktor OP'a anlayamadığı şeyler söylemiş Skype'tan.
- Rus doktor OP ile süper iyi iletişime geçmiş. Aralarında elektrik varmış ve OP ile ilgili şeyler bilmiş hep.
- Rus doktor OP'a Skype üzerinden birşeyler demiş ve OP'un başı uyuşmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

aman dasboch abi kirici olduysam cok ozur dilerim cok ole arguman yaratmak yada ay tartisalim vs modunda degildim de..bu gunlerde her yerden cok batil yada bilim disi her bakimdan cok olay gordum yasadim ..gina geldi artik..reflex haline geldi artik sanirim bu tip konularda agresyon..pardon valla..
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

valla bu güzel suratım orta3te yaşadığım bi kaza sonucu peynir gibi dağıldığında tüm doktorlar bir an önce ameliyat etmemiz lazım derken frankestein gibi gezerken tüm gün elma süre süre tuta tuta 1 haftada iz bile kalmamıştı bırak ameliyatı sdf.

artık neye inanacağımı bilmiyorum o olaydan sonra. ameliyatla bile adam olmayacak gibiydi çünkü.

babam elektrik teknisyeni. seneler önce çalışırken elinde trafo patladı. elleri komple yandı kaşları gitti vs. neyse doktora gittik tabi bir kaç krem verdi zamanla geçecek dedi. 1 ay uyguladı hiçbir değişim yok. eczanede tanıdığımız bir adam vardı şifacı cinsinden ancak yaptığı şey bitkilerden merhem oluşturmak. özel bir merhem yaptı babam için. 3 ay sonra elinde yanığa dair iz bile kalmadı. ha tabi bunun metafiziksel bir yanı yok tabi ancak alternatif bir yöntem ve işe yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...