dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dasBock said: . ancak çin'de alternatif tıp ile kanser tedavisi yapıldığı da bir gerçek. . neden sadece cin de yapiliyor peki hic bunu dusundun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Beni kaslı yapabilir mi acaba ya? Çok kaslı değil ama fit. E-mail, web sitesi filan versene kardeş. Rus mu doktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 hala bir csb nedir ogrenemedim ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 sticky? Wtf paticik wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bir de geleneksel cin tibbi filan da var..gidip suram agriyor diyorsun sana sunun sapi bunun bocegini kaynak ic diye kulah sarip veriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 opu okuyan varmı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dana22 said: dasBock said: . ancak çin'de alternatif tıp ile kanser tedavisi yapıldığı da bir gerçek. . neden sadece cin de yapiliyor peki hic bunu dusundun mu ? abi benimle tartışasın ya da bana bişe öğretesin diye açmadım bu konuyu neden bu kadar gayret gösterdiğini anlamıyorum. birşey tecrübe ettim sadece onu aktardım. konuda herhangi bir bulgu yok 'bu yöntem kesin işe yarıyor siktir edin öteki metodları' diye. ben sana neden allaha inanıyorsun ya da inanmıyorsun diye birşey soruyor muyum? hayır çünkü senin kararın senin yorumun bu da vermiş olduğum bir karar sonucu benim yaşamış olduğum bir yorum ve tecrübe. hepsi bu. rahat olun. Suark Cool Story Bro :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dana22 said: bir de geleneksel cin tibbi filan da var..gidip suram agriyor diyorsun sana sunun sapi bunun bocegini kaynak ic diye kulah sarip veriyorlar.. çin değil abi o cin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ve gizem aydinlandi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 valla bu güzel suratım orta3te yaşadığım bi kaza sonucu peynir gibi dağıldığında tüm doktorlar bir an önce ameliyat etmemiz lazım derken frankestein gibi gezerken tüm gün elma süre süre tuta tuta 1 haftada iz bile kalmamıştı bırak ameliyatı sdf. artık neye inanacağımı bilmiyorum o olaydan sonra. ameliyatla bile adam olmayacak gibiydi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Suark said: opu okuyan varmı bu arada Okudum ben. Özet: - Rus doktor varmış. Gözleri efsaneymiş. Mavi ve derin. - Rus doktor kadınmış. - Rus doktor önce OP'un kız arkadaşını tedavi etmiş. - Rus doktor OP ile Skype görüşmesi yapmış. - Rus doktor OP'a anlayamadığı şeyler söylemiş Skype'tan. - Rus doktor OP ile süper iyi iletişime geçmiş. Aralarında elektrik varmış ve OP ile ilgili şeyler bilmiş hep. - Rus doktor OP'a Skype üzerinden birşeyler demiş ve OP'un başı uyuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 aman dasboch abi kirici olduysam cok ozur dilerim cok ole arguman yaratmak yada ay tartisalim vs modunda degildim de..bu gunlerde her yerden cok batil yada bilim disi her bakimdan cok olay gordum yasadim ..gina geldi artik..reflex haline geldi artik sanirim bu tip konularda agresyon..pardon valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 benim de düşüncem somut olarak ispatlanamayan bir şeye inan(a)mamak üzerine ancak farklı bir boyutu henüz anlayamamamız onu inkar edebileceğimiz anlamına gelmiyor. tıpkı evrendi farklı boyutlar gibi. o yüzden take it easy abi tecrübe sadece olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 aro barbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ben de OP'un nolduğunu bilmiyorum bu arada Suark beni aydınlat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ama iste hadi atayizler bunu da aciklayin a gelip dugumleniyor is..olasi ilginc iyi 1 ornege karsin olumsuz kotu hatta olumle sonuclanan 10 ornekten kimse bahsetmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 moriarty said: valla bu güzel suratım orta3te yaşadığım bi kaza sonucu peynir gibi dağıldığında tüm doktorlar bir an önce ameliyat etmemiz lazım derken frankestein gibi gezerken tüm gün elma süre süre tuta tuta 1 haftada iz bile kalmamıştı bırak ameliyatı sdf. artık neye inanacağımı bilmiyorum o olaydan sonra. ameliyatla bile adam olmayacak gibiydi çünkü. babam elektrik teknisyeni. seneler önce çalışırken elinde trafo patladı. elleri komple yandı kaşları gitti vs. neyse doktora gittik tabi bir kaç krem verdi zamanla geçecek dedi. 1 ay uyguladı hiçbir değişim yok. eczanede tanıdığımız bir adam vardı şifacı cinsinden ancak yaptığı şey bitkilerden merhem oluşturmak. özel bir merhem yaptı babam için. 3 ay sonra elinde yanığa dair iz bile kalmadı. ha tabi bunun metafiziksel bir yanı yok tabi ancak alternatif bir yöntem ve işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 @dana22 skype'tan beni öldürecek güce sahipse ya da sırf karşısında otururken dokunmadan seni iyileştirebilecek güce sahipse ruhum ruhu önünde diz çöker tövbe ister :) konunun içeriği kırıkçı çıkıkçı değil. onların kabul edilir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Doktor güzel miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 CSB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 abi kadin sana bilmem nereden enerji gondermis senin de sagin solun titremis daha ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kadina resmen uzaktan erisime izin vermissin masa ustunle oynamis..aduket teyze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 @dana22 tamam abi tamam sen haklısın :) hatun 50 yaşında la güzel falan değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 tamam sustum ..seviyorum seni..kirdiysam ozur dilerim tekrar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar