KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Mc_Lovin said: KuddusiMavra said: sapıklıkla ne ilgisi var çakra açtırmanın? çakra makra falan yok birader. kurs murs ayağına paranızı alıyorlar. para verip kursa gidince placebo etkisi yapıyor. ben de böyle düşünüyordum ama eşim bana böyle olmadığını bir çok kez ispatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 iste bas cevresinde cakra acma egzersizleri.. enerji aktarip cakra aciyormus ki bu adam turkiyedeki en unlu yogilerden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Bu adam efsane işte ya, rol modelim. Madem keriz var, yolacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ya gençler. aynen perinçek mevzusundaki gibi oluyor. haksızlığa tahammül edemiyorum,otomatikman savunmaya geçiyorum. bir çok şerefsiz,dolandırıcı var diye bu işi küçümsemeyin. hakkı ile bu işi yapan , gerçekten insanlara faydalı olan kişiler var. yoksa şu örnekteki tip falan değil kastettiğim. işin kerizlikle falan da ilgisi yok. hepiniz bu kadar konuşuyorsunuz birkaç kez fal baktırmışsınızdır inanmaya inanmaya. araştırın bu reiki mevzusunu. ön yargılı yaklaşmayın. işe yarıyor. psikolojik msikolojik diyerek de geçebilirsiniz ama eşim ve başka bazı arkadaşlarımız(hepsi itülü mühendis arkadaşlar)faydasını gördüler,görüyorlar. ben en az sizin kadar bu işlere inanmayan bir adamdım, ben dahi faydasını görüyorum. ama olan bitenin mucize ile,metafizikle falan ilgisi yok.insan vücudu iletken. bu iletkenin belli noktalarına belli dokunuşlarla manyetik alan oluşturup enerji akışı sağlayabiliyorsunuz. olan biten bilim dışı bir şey değil. ayrıca vücudun her yanını saran sinirlerin bazılarının belli başlı organlara etkilerini bilmek lazım. ör: belli noktalara yapılan ufak dokunuşlarla baş ağrısını anında kesmek mümkün. defalarca yaşadım bunu. özet: herhangi bir doğa üstü durum yok. yaşanan şey 1.insan vücudunu iyi tanımakla ilgili. 2. elektrik-manyetik alan ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 abi hakki ile isi yapanin kelimesini aciklar misin .. kaldi ki yukarida adi gecen isim benim bildigim son 30 yilin filan turkiye de yoga chakra denildiginde akla gelen ilk isim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 KuddusiMavra said: ya gençler. aynen perinçek mevzusundaki gibi oluyor. haksızlığa tahammül edemiyorum,otomatikman savunmaya geçiyorum. bir çok şerefsiz,dolandırıcı var diye bu işi küçümsemeyin. hakkı ile bu işi yapan , gerçekten insanlara faydalı olan kişiler var. yoksa şu örnekteki tip falan değil kastettiğim. işin kerizlikle falan da ilgisi yok. hepiniz bu kadar konuşuyorsunuz birkaç kez fal baktırmışsınızdır inanmaya inanmaya. araştırın bu reiki mevzusunu. ön yargılı yaklaşmayın. işe yarıyor. psikolojik msikolojik diyerek de geçebilirsiniz ama eşim ve başka bazı arkadaşlarımız(hepsi itülü mühendis arkadaşlar)faydasını gördüler,görüyorlar. ben en az sizin kadar bu işlere inanmayan bir adamdım, ben dahi faydasını görüyorum. ama olan bitenin mucize ile,metafizikle falan ilgisi yok.insan vücudu iletken. bu iletkenin belli noktalarına belli dokunuşlarla manyetik alan oluşturup enerji akışı sağlayabiliyorsunuz. olan biten bilim dışı bir şey değil. ayrıca vücudun her yanını saran sinirlerin bazılarının belli başlı organlara etkilerini bilmek lazım. ör: belli noktalara yapılan ufak dokunuşlarla baş ağrısını anında kesmek mümkün. defalarca yaşadım bunu. özet: herhangi bir doğa üstü durum yok. yaşanan şey 1.insan vücudunu iyi tanımakla ilgili. 2. elektrik-manyetik alan ile ilgili. Kuddusiciğim, madem reiki falan yapmaya başladınız, namaz kılıp dua etmeye geçiverin, bak çok yaklaşmışsınız zaten, eğilip kalkarken "rabbim sana hamdolsun" diyeceksin alt tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 ahahaha hadi len mc lovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 dana22 said: abi hakki ile isi yapanin kelimesini aciklar misin .. kaldi ki yukarida adi gecen isim benim bildigim son 30 yilin filan turkiye de yoga chakra denildiginde akla gelen ilk isim.. reklam mevzusu ayrı bir olay. geçen pakistan konsolosu ile tanıştım. adama göre teyyip islam dünyasının en büyük lideri.türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük siyasetçisi. doğru mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 niye abi dusunsene adam 30 senedir istanbul sosyetesinin cakralarini acip durmus..tabiri caizse bizim evdeki tikali borulari bile halleder istese.. onun disinda dedigin eleman resmi gorevli diplomat..kendi fikirleri olamaz.. seyh ucmaz murid ucurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 zihin okuma diye birsey vardir..karsindakinin istedigi gibi davranmak duymak istedigi kelimeleri kullanmak ona iltifat etmek..tatli dil yilani deliginden cikartir cumlesi.. buyukelcinin de olayi o..iktidar kimse yuzyilin turkiyedeki en buyuk adami o dur.. insanlar kendileri gibi dusundugune inandiklari kimselere yakin hisseder dediklerini daha kolay yapar daha sicak davranirlar..bunlar sosyal hayvanligimizin guvenlik ihtiyacimizin sonuclari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 hepimizin yaptığı ortak hata. işimize gelen konulara mantıklı yanıt bulabiliyoruz ama işimize gelmeyenleri mantıksız olmakla suçluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 bir keresinde falcıya gittim. uzun boylu sarışınla olacak dedi. sonra hakkaten oldu. sonra keşke olmaz olsaydı dedirttirdi. burnumdan fitil fitil geldi tüm olay. bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 kosmos'un bir bölümünde carl sagan bu konuya değiniyordu, diye hatırlıyorum. belki kitapta da değiniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Kuddusi ile noyani tanistirin, eminim cok iyi anlasirlar bu reiki, chakra ve enerji mevzularinda(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 anlasiyolardi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Roman bile yazdık be. Sahi bir ara bitirmem lazım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar