Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Falcıya doktora gidermiş gibi gitmek

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

ya gençler. aynen perinçek mevzusundaki gibi oluyor.
haksızlığa tahammül edemiyorum,otomatikman savunmaya geçiyorum.

bir çok şerefsiz,dolandırıcı var diye bu işi küçümsemeyin.
hakkı ile bu işi yapan , gerçekten insanlara faydalı olan kişiler var.
yoksa şu örnekteki tip falan değil kastettiğim.

işin kerizlikle falan da ilgisi yok.
hepiniz bu kadar konuşuyorsunuz birkaç kez fal baktırmışsınızdır inanmaya inanmaya.
araştırın bu reiki mevzusunu.
ön yargılı yaklaşmayın.

işe yarıyor.
psikolojik msikolojik diyerek de geçebilirsiniz ama eşim ve başka bazı arkadaşlarımız(hepsi itülü mühendis arkadaşlar)faydasını gördüler,görüyorlar.

ben en az sizin kadar bu işlere inanmayan bir adamdım, ben dahi faydasını görüyorum.

ama olan bitenin mucize ile,metafizikle falan ilgisi yok.insan vücudu iletken. bu iletkenin belli noktalarına belli dokunuşlarla manyetik alan oluşturup enerji akışı sağlayabiliyorsunuz. olan biten bilim dışı bir şey değil.

ayrıca vücudun her yanını saran sinirlerin bazılarının belli başlı organlara etkilerini bilmek lazım. ör: belli noktalara yapılan ufak dokunuşlarla baş ağrısını anında kesmek mümkün. defalarca yaşadım bunu.

özet: herhangi bir doğa üstü durum yok. yaşanan şey 1.insan vücudunu iyi tanımakla ilgili. 2. elektrik-manyetik alan ile ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:
ya gençler. aynen perinçek mevzusundaki gibi oluyor. haksızlığa tahammül edemiyorum,otomatikman savunmaya geçiyorum. bir çok şerefsiz,dolandırıcı var diye bu işi küçümsemeyin. hakkı ile bu işi yapan , gerçekten insanlara faydalı olan kişiler var. yoksa şu örnekteki tip falan değil kastettiğim. işin kerizlikle falan da ilgisi yok. hepiniz bu kadar konuşuyorsunuz birkaç kez fal baktırmışsınızdır inanmaya inanmaya. araştırın bu reiki mevzusunu. ön yargılı yaklaşmayın. işe yarıyor. psikolojik msikolojik diyerek de geçebilirsiniz ama eşim ve başka bazı arkadaşlarımız(hepsi itülü mühendis arkadaşlar)faydasını gördüler,görüyorlar. ben en az sizin kadar bu işlere inanmayan bir adamdım, ben dahi faydasını görüyorum. ama olan bitenin mucize ile,metafizikle falan ilgisi yok.insan vücudu iletken. bu iletkenin belli noktalarına belli dokunuşlarla manyetik alan oluşturup enerji akışı sağlayabiliyorsunuz. olan biten bilim dışı bir şey değil. ayrıca vücudun her yanını saran sinirlerin bazılarının belli başlı organlara etkilerini bilmek lazım. ör: belli noktalara yapılan ufak dokunuşlarla baş ağrısını anında kesmek mümkün. defalarca yaşadım bunu. özet: herhangi bir doğa üstü durum yok. yaşanan şey 1.insan vücudunu iyi tanımakla ilgili. 2. elektrik-manyetik alan ile ilgili.

Kuddusiciğim, madem reiki falan yapmaya başladınız, namaz kılıp dua etmeye geçiverin, bak çok yaklaşmışsınız zaten, eğilip kalkarken "rabbim sana hamdolsun" diyeceksin alt tarafı
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

abi hakki ile isi yapanin kelimesini aciklar misin ..

kaldi ki yukarida adi gecen isim benim bildigim son 30 yilin filan turkiye de yoga chakra denildiginde akla gelen ilk isim..

reklam mevzusu ayrı bir olay.
geçen pakistan konsolosu ile tanıştım.
adama göre teyyip islam dünyasının en büyük lideri.türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük siyasetçisi.

doğru mu sence?
Sosyal ağlarda paylaş

zihin okuma diye birsey vardir..karsindakinin istedigi gibi davranmak duymak istedigi kelimeleri kullanmak ona iltifat etmek..tatli dil yilani deliginden cikartir cumlesi..

buyukelcinin de olayi o..iktidar kimse yuzyilin turkiyedeki en buyuk adami o dur..

insanlar kendileri gibi dusundugune inandiklari kimselere yakin hisseder dediklerini daha kolay yapar daha sicak davranirlar..bunlar sosyal hayvanligimizin guvenlik ihtiyacimizin sonuclari..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...