Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Merhabalar. Gün hesaplamadan lan şöyle bişey yapsak nası olur dedik, İstanbuldan trabzona uçup sahilden Sürmene, Of, Rize, Arhavi, Hopa, Borçka, Artvin, Posof, Ardahan, Çıldır gölü, Kars, Ağrı, Doğubayazıt-Ağrı Dağı etekleri, Süphan Dağı, Ahlat, Tatvan, Dersim (bu arada bi yerlere de gidilebilir ama muş, bitlis falan nasıldır bilemiyoruz), Dersim'e gidişi temmuz sonuna getirebilirsek Munzur Festivaline katılırız. Gerçi benim okul 13 temmuzda başlıyo ama sanırım üç dört hafta uzatıcam okulu ya. iki hafta tatil mi olur, eylül atamasını kaçırıveriyim Sonra da erzincan'dan uçakla istanbula döneriz dedik. ama noktaların yarısını sırf adı güzel diye ya da daha önce bi yerden duyduk diye seçtik. Var mı bu tarafları taramış gezmiş bitirmiş olanınız? Her türlü tavsiyeye açığız. iki yazdır batıyı bitirdik, biraz da doğuya gidelim dedik. bi arada da güney doğu ve iç anadoluyu yaptık mı türkiye tamamdır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 trabzondan artvine kadar dogru ayder falan ama ondan sonra artik gurcistana yürüyün aşşa inmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 borçka derken borçkaya gidip dolmuşla maçahele geçeceksiniz heralde. hani duymadıysanız orda esas gidilecek yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kültür şoku yaşamamak için artvinden sonra batuma devam edin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 onun için bilbilan yaylasına çıkacak. tam arada hem lazlar hem kürtler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 O taraflar hakkında hiçbir fikrimiz yok. Borç çorbasını sevdiğimizden borçkaya gidelim dedik sdf Bilbilan yaylasını merak ettim bi araştırayım orayı eve geçince, teşekkürler tavsiye için. Devam tavsiyelere plx, dinamik bir liste hazırlayalım. Listedeki hiçir şey kesin ve net değil. Radikal değişikliklere de açık yani liste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bilbilan öyle bir yayla. benim tanıdık var diye gitmiştik. illa gidilmesi gereken bi yer değil. çok turistik özelliği yok. esas maçahele gitmeden dönmeyin. borçkadan dolmuşla gidiliyor. kalıp gezin iki üç gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Tamamdır maçaheleyi o tarafa gidersek kesinler listesine alıyorum. Tatili 20.06-12.07 arası yapsak bu rotanın ne kadarını yapmak mantıklı olur? Sadece doğu karadeniz mi, sadece doğu mu, yoksa ikisinden biraz biraz mı? Yoksa ikisini de fetheder miyiz bu kadar sürede(hiç sanmıyoeum bunun öümkün olduğunu tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 karagöl var mesela. google görsellerde arat. gene maçahel coğrafyasında. öyle küçük bi yer değil maçahel o bölgenin genel ismi. artvin gürcistan sınırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 sene 2015 hala okul okuyup, okula sonradan gideyim 3-4 hafta daha tatil yapayım diyen var. kahrolsun kapitalizm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 usursunuz kalın biseyler alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Madcat said: sene 2015 hala okul okuyup, okula sonradan gideyim 3-4 hafta daha tatil yapayım diyen var. kahrolsun kapitalizm. İnternlük her halükarda bir sene sürecek, 4 hafta sonra gidince dört hafta az okumuş olmucam yani. Yoksa ders kaçırmamaya çok özen gösteririm ben. Hasta geldiğinde ben o dersi kaçırmıştım hacıt ya deme ihtimalimi minimuma indirmeye çalışıyorum. Ama işte bu biraz da tatilde depolanan moral ve motivasyonla doğru orantılı, son senemi de ne kadar yoğun geçirirsem o kadar iyi. Ama yoğun bi sene önceside 3 hafta izin verdikleri için de yeterince motive olamamak mümkün. Gerçi bi yandan yaz tatilleriin var olma amacı o seneyi tekrar gözden geçirip bir sonraki seneye hazırlık yapmak akademik olarak düşünecek olursak. Bilemedim. Haklısın sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 lan yap istediğin tatili ne güzel :D ben kendi halime üzülüyom ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar