Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz için rota önerileri

Drall

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar. Gün hesaplamadan lan şöyle bişey yapsak nası olur dedik,
İstanbuldan trabzona uçup sahilden Sürmene, Of, Rize, Arhavi, Hopa, Borçka, Artvin, Posof, Ardahan, Çıldır gölü, Kars, Ağrı, Doğubayazıt-Ağrı Dağı etekleri, Süphan Dağı, Ahlat, Tatvan, Dersim (bu arada bi yerlere de gidilebilir ama muş, bitlis falan nasıldır bilemiyoruz), Dersim'e gidişi temmuz sonuna getirebilirsek Munzur Festivaline katılırız. Gerçi benim okul 13 temmuzda başlıyo ama sanırım üç dört hafta uzatıcam okulu ya. iki hafta tatil mi olur, eylül atamasını kaçırıveriyim
Sonra da erzincan'dan uçakla istanbula döneriz dedik.

ama noktaların yarısını sırf adı güzel diye ya da daha önce bi yerden duyduk diye seçtik. Var mı bu tarafları taramış gezmiş bitirmiş olanınız? Her türlü tavsiyeye açığız. iki yazdır batıyı bitirdik, biraz da doğuya gidelim dedik. bi arada da güney doğu ve iç anadoluyu yaptık mı türkiye tamamdır sdf
Sosyal ağlarda paylaş

O taraflar hakkında hiçbir fikrimiz yok. Borç çorbasını sevdiğimizden borçkaya gidelim dedik sdf
Bilbilan yaylasını merak ettim bi araştırayım orayı eve geçince, teşekkürler tavsiye için. Devam tavsiyelere plx, dinamik bir liste hazırlayalım. Listedeki hiçir şey kesin ve net değil. Radikal değişikliklere de açık yani liste :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamdır maçaheleyi o tarafa gidersek kesinler listesine alıyorum. Tatili 20.06-12.07 arası yapsak bu rotanın ne kadarını yapmak mantıklı olur? Sadece doğu karadeniz mi, sadece doğu mu, yoksa ikisinden biraz biraz mı? Yoksa ikisini de fetheder miyiz bu kadar sürede(hiç sanmıyoeum bunun öümkün olduğunu tabi)
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

sene 2015 hala okul okuyup, okula sonradan gideyim 3-4 hafta daha tatil yapayım diyen var.

kahrolsun kapitalizm.

İnternlük her halükarda bir sene sürecek, 4 hafta sonra gidince dört hafta az okumuş olmucam yani. Yoksa ders kaçırmamaya çok özen gösteririm ben. Hasta geldiğinde ben o dersi kaçırmıştım hacıt ya deme ihtimalimi minimuma indirmeye çalışıyorum. Ama işte bu biraz da tatilde depolanan moral ve motivasyonla doğru orantılı, son senemi de ne kadar yoğun geçirirsem o kadar iyi. Ama yoğun bi sene önceside 3 hafta izin verdikleri için de yeterince motive olamamak mümkün. Gerçi bi yandan yaz tatilleriin var olma amacı o seneyi tekrar gözden geçirip bir sonraki seneye hazırlık yapmak akademik olarak düşünecek olursak. Bilemedim. Haklısın sanırım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...