tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 fenn said: bingildak said: yine fenn diyorum bakın bu adam forgiver'ın akrabası Forgiver kardeşim benim. Ondan görerek siteye üye oldum ben. Forgiver benden 2 yaş küçüktür. oha doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 demek bu yüzden fiyatları bu kadar pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Boceklerden elde edilen gidalar konusunda olacak cumbusu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Esh said: Kuddusi style hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Cuce said: afedersinde vanilya üretmek, sincapın kıcını sağmaktan dahamı zor sence? inek minek desen neyse, vahsi hayvan bu sincabin kicini sagmiyolardir mihtemelen. Salgilanan maddenin mekanizmasini kontrol eden genleri belirleyip bakterilere bu genleri verip bakterilere urettirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu araştırırken şu siteyi buldum; http://www.huffingtonpost.com/2012/10/15/elephant-dung-coffee-black-ivory_n_1968096.html ok güzel, zaten ben bulmadan da konuda açıklanmış ama şu sitede alttaki "strange foods" galerisi nedir ya öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 spider-goat diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 hangi hayvandı o hani bokundan kahve yapıp dünya paraya satıyolardı? insanlar starbucksın yaptığını neden bu kadar aşağıladı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bilmemne yarasasının yiyip sıctığı kahveydi o poki luwakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Dworgian said: ok güzel, zaten ben bulmadan da konuda açıklanmış ama şu sitede alttaki "strange foods" galerisi nedir ya öyle :( abi of ya!!!! kurtlu peynir filan neyse de , o ahtapotlara balıklara yaptıkları yemin ederim sinirlerimi oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tiLi said: fenn said: bingildak said: yine fenn diyorum bakın bu adam forgiver'ın akrabası Forgiver kardeşim benim. Ondan görerek siteye üye oldum ben. Forgiver benden 2 yaş küçüktür. oha doğruymuş abi asdfsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 aman domuz eti olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 senko said: hadi kedi bokundan yapılıyordu maymun değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar