Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 koylu gibi dicektim prdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Adam bursada yasiyomus lan. Abi o avamliga ne bileyim e46 faca bmw yakisir. Tuplu 22" jantli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bursada tight giyse de birsey olmaz zaten..bir de sari mayo ayarlariz..aslanlar gibi vizir vizir gider gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Liebe said: mulgear6 said: Liebe said: Oha orta okuldan sonra bisiklete mi binilir ya şort da giy bari çocuk gibi sus lan pleb sen ne anlarsın diyicektim pleb değilsin şu sıralar galiba bel altı vurmıyım dedim =( Malesef öğrenciliğe geri döndüm =( sen bisiklet başlığına pek girmiyorsun galiba genç, misal http://forum.paticik.com/read.php?27,7969816 Hatta geçen sene bisikletle işe gidip geldim bi ara ama öteki bisikletle çok zor oluyordu dayanamadım fazla daha 10 dk önce eve geldim 1 saatlik bisiklet Qeyfinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 BUR SA LI YIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Flassh said: hangi okulda ögretmensin merak ettim sdf bursa fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Aluriel said: Scooter olmaz iste Kari gibi http://youtu.be/4bWlQXptfx8?t=15m28s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 takım elbise ile kullanmak çok havalı bir şey bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 en keko ortamda bile(şantiye lel) gidebildiğim kadar gittim istanbul'da ofis saha arası kullanıyordum hatta bisikleti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben son sene 30A eziyetine daha fazla katlanmak istemedigimden pisiklet almistim acaip rahatlamıstım ya gulbagdan yildiza 15dk da gidiyordum max. genclik iste cilgindik biz de bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Aluriel said: Scooter olmaz iste Kari gibi 750cc scooter var. 0-100 u 5.5 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben de scooter veya cross bir motor alayım dedim, metrodan eve kadar git gel için, "motor alamazsın" diye ultimatom geldi. atv mi alsam diye düşünüorum ben de sadkjhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 SÖZDE GALİBA KURDELE KESERKEN TESTİSLER DE GİTMİŞ BİLAE :(((( şaka ya bayanlar çok korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Dworgian said: ben de scooter veya cross bir motor alayım dedim, metrodan eve kadar git gel için, "motor alamazsın" diye ultimatom geldi. atv mi alsam diye düşünüorum ben de sadkjhas atv tehlikeli, devriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 mulgear6 said: SÖZDE GALİBA KURDELE KESERKEN TESTİSLER DE GİTMİŞ BİLAE :(((( şaka ya bayanlar çok korkunç sadlkjsad abi yumruğu vurup "ben aldım bunu" diye motorsiklet almak var da işte saygı sevgi vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Glatheros said: Dworgian said: ben de scooter veya cross bir motor alayım dedim, metrodan eve kadar git gel için, "motor alamazsın" diye ultimatom geldi. atv mi alsam diye düşünüorum ben de sadkjhas atv tehlikeli, devriliyor. araba alayım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 hayır motor al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 saygı sevgi değil yusuf olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aslında bisiklet en iyisi ciddi ciddi ama takım elbiseyle terlemek ve terli terli işe gelmek gibi handikapları var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Aslında en iyisi ılık olmaktansa gerçek bir erkek olmak, ama o da her zaman mümkün olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aslında en iyisi atıp tutmaktansa evlenip sonra konuşacak ağırlığa sahip olmak ama işte her zaman olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 al bisiklet ya nolcak, ben de biniyodum bisiklete 15 yasindayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 çok güzel bir şeydir herhalde. çok özeniyorum avrupada bu şekilde işe gidip gelen genç,yaşlı tipleri görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Takim elbise giymiyorum uyduruyorum bir seyler. Keten pantolon uzeri gomlekle gidiyorum veya yakali resimsiz tisortler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar